Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Bilecik milletvekili adayları Ahmet Murat Köftecioğlu ve Ahmet İşlek, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

MHP Bilecik milletvekili adayları Ahmet Murat Köftecioğlu  ve Ahmet İşlek, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, kentteki bir Düğün Salonu'nda aday tanıtım toplantısında, Türk milletin teveccühünün koalisyon olduğunu belirterek, seçimin bir kader seçimi olacağını söyledi.

MHP 1. sıra Milletvekili adayı Köftecioğlu da kaynaşarak, yardımlaşarak, paylaşarak hedefe varılacağını ve MHP'nin tek başına iktidar olacağını ifade ederek "Terörsüz ve tereddütsüz bir Türkiye bizi beklemektedir. Vatan bölünmeyecek, insanlarımız ölmeyecektir. Birlik ve beraber olmak, kenetlenmek ve vatanın değerlerini korumak zorundayız. Şimdi hep birlikte el ele, gönül gönüle partimizi kuvvetlendirmek sırası bizdedir. Değişik yüz, değişik sima, içinizden biri olarak çıkan ben, daima yanınızda, yakınınızda iyi ve zor anınızda yanınızda olacağım" dedi.

MHP 2. sıra Milletvekili adayı İşlek de MHP'nin amacının kuru bir iktidar koltuğu olmadığını, amaçlarının bin yıllık bir davanın temsilcileri olarak Türk milletine aşk ile hizmet etmek, milletin efendiliğine değil hizmetkarlığına talip olduklarını belirtti,

Aday tanıtım toplantısına, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, MHP İl genel meclisi üyeleri ve MHP İlçe Başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Gürses Ahmet Murat Türkiye Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title