Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili adayı Sabri Öztürk, Yağlıdere'de köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

AK Parti Giresun Milletvekili adayı Sabri Öztürk, Yağlıdere'de köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Öztürk, belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların köylerin seçilmiş mülki amirleri olduğunu söyledi.

Muhtarların vatandaşın iradesini temsil ettiğini belirten Öztürk, şöyle devam etti:

"Vatandaşın iradesiyle seçilip o görevi yapmak çok önemli ve kutsaldır. Seçim süreci çok kısa olduğu için özellikle köy muhtarlarımızla bu tür toplantılar düzenliyoruz. İnşallah kısmet olursa 1 Kasım'dan sonra da davet aldığımız her köye gideceğiz. Türkiye'nin yeniden tek başına iktidara ihtiyacı var. Buna da en yakın parti AK Parti'dir. 1 Kasım'da AK Parti'nin tek başına hükumeti yakalaması lazım. Bu hem ekonomik hem siyasi hem de Türkiye açısından çok önemlidir."

Toplantıya Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık, İl Genel Meclisi üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özdemir, köy ve mahalle muhtarları ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Öztürk Yağlıdere Ak Parti Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title