Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, genel seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, genel seçim çalışmaları kapsamında Beypazarı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ceylan, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın ile esnaf ve oda başkanlıklarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunan Ceylan, "Ülkede güçlü ve tek başına bir iktidar olursa birçok şey yerine gelecektir ve yapılacaktır. Biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkenin istikrara ve huzura ihtiyacı olacağını anlatıyoruz. Bu nedenle tek başına güçlü bir iktidar olması lazım" dedi.

Bölgeyi çok iyi tanıdığını dile getiren Ceylan, şunları kaydetti:

"Ankara Büyükşehir ile yapılacak bir çalışmayla eskiden yapılmış Ankara- İstanbul hızlı tren yolunu, Çayırhan beldesine kadar, banliyö tren seferleri için hayata geçireceğiz. Çayırhan'da bulunan termik santralin ek ünitelerinin yapılması için çalışma başlatacağız. Ankara ve ilçelerinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi sayesinde sıcak asfaltsız köy kalmayacak. Halen birçok mahallede bu yöndeki çalışmalar sürüyor. Öte yandan Beypazarı ilçesinin tarımda, karoserde, gümüşte, turizmde daha iyi noktalara gelmesi için çalışma yapacağız. Bu tür konularda birliktelik de çok önemli. Sincan'dan başlayarak Beypazarı ve Nallıhan'dan geçen yeni hızlı tren yolu projesi var. Bunun fizibilite ve ÇED değerleri açıklandı. Bu projede, Beypazarı ilçesinde istasyon var, bu çok önemli. Bu yol tamamlandığında İstanbul- Ankara arası 1,5 saate inmiş olacak. Bu işleri yapmak için ülkede, istikrar, huzur ve tek başına bir iktidarın olması gerekir."

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Ceylan Beypazarı İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title