Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ağrı Milletvekili adayı Cesim Gökçe, merkez ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti.

AK Parti Ağrı Milletvekili adayı Cesim Gökçe, merkez ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti.

Gökçe, seçim çalışmaları kapsamında merkez ilçeye bağlı Aslangazi, Anakaya, Badıllı, Karasu, Konuktepe, Çukurçayır, Yayla Çayır, Taştekne, Ozanlar, Aşkale, Yurtpınar, Yığnıtepe, Arakonak, Akbulgur, Kayabey, Yolugüzel köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Köyleri ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Ağrı'da doğup büyüdüğünü ve bu sayede ilin sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Gökçe, "Tüm köylerimizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çabamız oldu. Bu konuda başarılı olduğumu sizlerden gelen destekle bir kez daha görmüş oldum" dedi.

Gökçe, Ağrı halkının kadirşinas bir halk olduğunu ve yapılan hizmeti de yapılmayanları da unutmadığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Aday adaylığı süresince bana desteklerini belirten muhtarlarımız, moral ve motivasyonumuzun yükselmesini sağladılar. Bu da doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bürokrasiyi çok iyi bilen biri olarak hizmetin daha hızlı gelmesi için mücadele edeceğim. Seçim takvimi bildiğiniz gibi kısa ancak ben ve teşkilatımız elimizden geldiğince tüm köylerimize ulaşmaya çalışacağız. Tüm muhtarlarımız ve köy halkından desteklerini ve dualarını bekliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Karasu Gökçe Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title