Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adayı Tansu Kaya, "Seçmenin 7 Haziran seçimlerinde bize verdiği mesajı alarak, ilk günkü heyecan ve aşkla yeniden yollara çıktık" dedi.

AK Parti İzmir milletvekili adayı Tansu Kaya, "Seçmenin 7 Haziran seçimlerinde bize verdiği mesajı alarak, ilk günkü heyecan ve aşkla yeniden yollara çıktık" dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, AK Parti olarak 7 Haziran genel seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçların muhasebesini yaptıklarını söyledi.

Haziran ayındaki genel seçimler sonrası AK Parti iktidarlarında "neyin eksik, neyin fazla" yapıldığının belirlenerek tekrar "tek başına iktidar" hedefinin ortaya konduğunu ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

"Biz seçimler sonrası yaptığımız iç muhasebede seçmenin 7 Haziran'da bize verdiği mesajı alarak, ilk günkü heyecan ve aşkla yeniden yollara çıktık. Bu ülkenin küresel bir güç olması için AK Parti'yi bir şans olarak gören milletimiz, bu partide siyaset yapanlardan kendilerine daha yakın olmalarını beklemektedir. Belki hiç istemediğimiz, arzu etmediğimiz halde küskün seçmen kitleleri oluşmuştu. Siyasi gücün kaynağı olan milletimizin bu sesine kulak vererek kendimizi yeniledik. Artık küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara koymalıyız. Bütün seçimlerde iddiasını ortaya koyan partimizin, genel seçimlerde büyük bir meclis çoğunluğuyla tekrar tek başına iş başında olacağına inanıyorum."

Kaya, AK Parti'nin, tek başına iktidara gelemesi sonrası kaos planı yapanların beklentilerini boşa çıkardığını, ülkede bir hükümet boşluğuna izin vermeyerek milletin tek umudu olduğunu herkese gösterdiğini de ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Tansu Kaya Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title