Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından AK Parti 5. Büyük Olağan Kongre ve Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından AK Parti 5. Büyük Olağan Kongre ve Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

İsmailbey Konağı'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında, sorulan bir soru üzerine verdiği cevabın, bir medya grubu tarafından çarpıtılarak yayınladığını söyledi.

Gülşen, konu ile ilgili olarak, "Canlı yayında Cumhurbaşkanımıza bir şeyler soruldu. Tüm Türkiye aynı şeyleri dinledi. Fakat bir medya grubunun internet sitesinde çıkan yanlış haber ile bir anda aynı şeyleri dinleyen insanlar birbirine düştü. Aynı olayı dinliyoruz ama farklı şeyler anlıyoruz. Bu ayrışma iyi değil" dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, tek amaçlarının memleketlerine hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, 7 Haziran seçimlerinin kendilerine çok şey öğrettiğini söyledi.

7 Haziran'nın ardından nerelerde hata yaptıklarını düşünme fırsatlarının olduğunu belirten Çelik, "7 Haziran'dan bu yana zaman gözetmeksizin milletimizle iç içe olmaya çalıştık" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, milletin istikbali ve istiklali için vereceği tarihi bir kararın eşiğinde olduklarını belirtti.

Geçen 13 yıl içerisinde demokrasi, özgüven ve kalkınmada dev adımlar atıldığını ifade eden Uluay, "12 Eylül tarihi Türkiye'nin en talihsiz günlerinden biriydi. Çok şükür 2010 referandumu ile bu tarihin üzerindeki, kara lekeyi kaldırdık. Şimdi 12 Eylül 2015'te, bugünü AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi ile taçlandırıyoruz. Partimizin her kongresinin bir anlamı ve misyonu vardır" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Gökhan Gülşen Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title