Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Bitlis Milletvekili adayları, Tatvan ilçesinde miting düzenledi.

AK Parti Bitlis Milletvekili adayları, Tatvan ilçesinde miting düzenledi.

Tatvan Fuar Alanındaki mitingde halka hitap eden AK Parti Bitlis Milletvekili ve adayı Vedat Demiröz, Tatvan'a çevreyolu yapılacağını, Türkiye'nin en büyük 2 feribotunun ise Tatvan-Van arasında hizmet vereceğini söyledi.

Bitlis-Tatvan karayolu üzerinde hizmete açılacak 400 yataklı hastanenin, bölge hastanesine dönüştürüleceğini bildiren Demiröz, "Tatvan sahilinde düzenleme çalışmaları da başladı. Bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Ayrıca sahilde yat limanı ve Nemrut için de projelerimiz var" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili adayı Edip Safder Gaydalı da Ahlat'ta konvoylarına yapılan saldırıyı kınayarak, "Herkesi insanlığa davet ediyorum. İnsanlık, kardeşçe yaşamak ve sevgi vermektir, bıçaklamak değil" diye konuştu.

AK Parti Bitlis Milletvekili adayı Fatih Kadirioğlu ise birlik ve beraberlik için yola çıktıklarını dile getirerek, 7 Haziran seçimleri için halktan destek istedi.

Demiröz, Gaydalı ve Kadirioğlu daha sonra Ahlat ilçesinde de miting düzenleyerek, vatandaşlara hitap etti.

Kaynak: AA / Yerel

Vedat Demiröz Ak Parti Tatvan Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title