Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Merkez Türkiye Projesi, 2017'de hemen gelir getirmeye başlayacak çünkü kazma 2017'de vurulacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Merkez Türkiye Projesi, 2017'de hemen gelir getirmeye başlayacak çünkü kazma 2017'de vurulacak. Yatırımlar başladığı andan itibaren de istihdam getirecek olan bir projedir" dedi.

Öztrak, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun CHP'ye yönelik eleştirilerini değerlendirdi.

Öztrak, Adana'da durdurulan tırların hesabının verilemediğini öne sürerek, "İktidar partisinin IŞİD ile işbirliği yaptığı yönündeki uluslararası bazı mihraklardan gelen bilgilere, doğru düzgün cevap verilmemiştir. Bugün orada IŞİD'in ne yaptığı bellidir. Dün 400 insanı katletmiştir. Kim hangi terör örgütü ile bağlantılıdır, hem bu ülkede hemde dünyanın gözleri önünde açık seçik ortaya çıkmıştır. İktidar, kaybetmenin telaşı içindedir. Ama korkunun ecele faydası yoktur" ifadelerini kullandı.

CHP'nin "Merkez Türkiye Projesi"ne değinen Öztrak, "Bu proje 2017'de hemen gelir getirmeye başlayacak çünkü kazma 2017'de vurulacaktır. Yatırımlar başladığı andan itibaren de istihdam getirecek olan bir projedir" dedi.

Basın toplantısına, Tekirdağ CHP İl Başkanı Şeref Çetin, Edirne CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt, Kırklareli CHP İl Başkanı Recep Zengin ile partililer ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Faik Öztrak Tekirdağ Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title