Haberler

Genel Seçime Doğru

Karaköprü ilçesinde, AK Parti seçim irtibat bürosu açıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da her seçim bürosunun açılışının bir miting havasında geçtiğini belirterek, bu kalabalık açılışların kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

Bismillah ile başlayan ve Bismillah ile biten bir sürecin her zaman hayırlı bir süreç olacağını ifade eden Nebati, "Gerek Şanlıurfa merkezde, gerek merkez ve diğer ilçelerde yaptığımız her toplantı bize keyif veriyor" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Karaköprü ilçesinin 99 mahallesini bir kabul ederek hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, bunun AK Parti'nin belediyecilik anlayışı olduğunu ifade etti.

AK Parti'yi güçlü bir şekilde iktidara getirmek gerektiğini aktaran Çiftçi, şunları kaydetti:

"Ülkede istikrar ve barış ortamının devam etmesi gerekiyor. Bunun için 7 Haziran 'da yapılacak olan seçimlerde AK Parti'yi çok güçlü bir şekilde iktidara getirmemiz gerekiyor. Kalkınmış, sosyal sorunlarını çözmüş, herkesin refah düzeyini yükseltmiş ve 13 yıllık bu istikrarı bozmak inanın hiç birimize fayda getirmez. Hiç birimiz bundan bir şey anlayamayız. Geri gitmiş oluruz."

Açılış törenine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yusuf Eğilmez ile Yıldız Konal Süslü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demikol, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Nureddin Nebati Şanlıurfa Karaköprü Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title