Haberler

Genel Seçime Doğru

HDP Gaziantep milletvekili adayları ve il başkanından oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

HDP Gaziantep milletvekili adayları ve il başkanından oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, ziyarette, bütün partilere eşit olduklarını, 7 Haziran'da Türkiye'nin kazanmasını ümit ettiklerini belirtti.

Seçimlere az bir zaman kaldığını vurgulayan Bartık, "Seçimlerin huzur içerisinde yapılmasını istiyoruz. Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliği ihtiyacı var. Bu doğrultuda herkes üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. 7 Haziran'da Türkiye'nin kazanmasını ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HDP Gaziantep milletvekili adayı Celal Doğan da şiddetin ve terörün bitmesini istediğini belirterek, "Siyasette ülke yönetmek uzlaşıyla olur. Türkiye'nin önündeki barış projesinin devam etmesi lazım. Bu ülkenin barışa ihtiyacı var. Benim için barış ve kardeşlik çok önemli. Bunun için mücadele edeceğiz. Türkler ve Kürtler bin yıldır bir arada, iç içe yaşamış, biz bu şekilde yaşamayı istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı çalışmaları da aktaran Doğan, ziyaret için kendilerine vakit ayıran GTO yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Celal Doğan Türkiye Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title