Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ağrı milletvekili adayı Abdullah Atalay, seçim çalışmaları kapsamında Taşlıçay ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Ağrı milletvekili adayı Abdullah Atalay, seçim çalışmaları kapsamında Taşlıçay ilçesini ziyaret etti.

Atalay, ilçe girişinde Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir, partili ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Atalay, daha sonra esnaf ziyaretine çıktı. Esnafların gösterdiği yakın ilgiden oldukça memnun olan Atalay, esnaflarla sohbet etti.

HDP ve MHP seçim bürolarını da ziyaret eden Atalay, partililerle tokalaşarak çay içti.

Atalay ilçe merkezi ve köylerinde bulunan muhtarlarla bir araya gelerek muhtarlardan ilçedeki sorun ve sıkıntıları dinledi.

AK Partiden birinci sıra milletvekili adayı olduğunu anımsatan Atalay, "Bu size bir sorumluluk yüklüyor. Bu nedenden dolayı sizden destek bekliyorum. Milletvekili seçilirsem ilçemin hizmeti benim için en öncelikli konulardan biri olacaktır" dedi.

Taşlıçay Belediyesinin çok güzel çalışmaları olduğunu ve imkanların artması gerektiğini söyleyen Atalay, şöyle konuştu:

"Köylerimizin alt yapı sorunları var, elektrik sorunları ve içme suyu sorunları var. İlçe yönetimimizle köylerin bütün sorunlarını yerlerinde inceleyecek ve sorunları birer birer çözeceğiz. Bunları birlik ve beraberlik içinde yapmamız gerekiyor. AK Parti'den aday oldum. Dolayısıyla bu ilçenin ve bu kentin iktidarın nimetlerinden büyük oranda faydalanması için de benim desteklenmem gerekiyor. Hem akrabalık hem dostluk hem de komşuluk hukukundan faydalanmak istiyorum. Eğer ki ben Taşlıçay'dan başka bir yerden daha fazla oy alırsam mahcup olurum. Bugüne kadar hangi partiye oy vermişsek verelim, hangi partiyi desteklerseniz destekleyin hepsine saygı duyuyorum. Ama gün sizin kardeşinizin özel olarak desteklenmesi günüdür."

Atalay, Taşlıçay'da yıllardır Kürt, Türk ve Azerilerin kardeşçe yaşadıklarını ve bunun da birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu dile getirdi.

Atalay, şöyle devam etti:

"Bu ülkede birlik, beraberlik, barış ve huzur görmek isteyenler bu ülkenin minyatür yapısı için Taşlıçay'a baksa yeterlidir. Arzulanan ülke modeli budur. Bakın HDP'nin, MHP'nin seçim bürosunu da ziyaret ettik. Bağımsız bir arkadaşın seçim bürosunu da ziyaret ettik. Biz hangi partiye mensup olursak olalım, kardeşliğimizi gözardı etmeyelim. Seçimler yapılıp biter biz yine bir birimizin gözüne bakarız. Birbirimizin yanında da gözükmekten çekinmeyelim, korkmayalım. Korkuya çok prim verdiğiniz zaman ülke olarak başarılı olamayız, fert olarak ileri gidemeyiz ve korku kültürünün de bu toplumun içine sinmesini doğru bulmuyorum. Bütün birikim, tecrübe ve kazanımlarımı bu ilin hizmetine sunmak için bir tarafa bıraktım ve koşup buraya hizmet etmeye geldim. Allah çıktığımız bu yolda bizi sizlere karşı mahcup etmesin."

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Atalay Taşlıçay Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title