Haberler

Genel Seçime Doğru

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, " Türkiye'nin, istikrarın sürmesine ihtiyacı var. İstikrar bozulursa, yeniden koalisyonlar dönemine geçerse korkarım ki ülke olarak kayıplara uğrarız" dedi.

Partisinin Zonguldak İl Başkanlığı ile Kozlu İlçe Başkanlığının seçim bürosu ziyaretlerinde konuşan Toptan, son yıllarda Türkiye'nin kat ettiği mesafeyi kimsenin küçümseyemeyeceğini söyledi.

Güçlü bir Türkiye yaratılması için siyaset ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Toptan, şöyle konuştu:

"Ülkede yönetimde istikrarı sağlamak lazım. Zor bir seçim süreci yaşıyoruz. Hiçbir şey kolay değil. Seçimin zorlukları var. Rakipler hep beraber toplanıp AK Parti'ye, istikrarı bozmaya çalışıyorlar. Onlar da çıkacak, vaatlerde bulunup bir takım sözler verecek. Bizler de onlara karşı devletin yönetimini, imkanlarını elinde bulunduran, bilen ve sorumluluk taşıyan iktidar olarak lazım olan cevabı vereceğiz."

Seçimlerin kazanını ve kaybedenin olacağını, bu süreçte partilerin birbirlerine çok şeyler söyleyeceklerini belirten Toptan, "Yarın bir gün birbirinizin yüzüne bakamayacağınız söz ve davranışlardan kaçının" dedi.

Seçimlerin peşin peşin galibi ve mağlubu bulunmadığını vurgulayan Toptan, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin istikrarın sürmesine ihtiyacı var. İstikrar bozulursa, yeniden koalisyonlar dönemine geçerse korkarım ki ülke olarak kayıplara uğrarız. Ben bu seçimlerde istikrarın bozulacağına ve halkımızın böyle bir maceraya atılabileceğine kesinlikle ihtimal vermiyorum. Ama 'Nasılsa istikrar bozulmaz, AK Parti nasılsa yeniden kazanır' gevşekliğine ve boş vericiliğine işi bırakırsak, mahcup oluruz."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Oğuz Kağan Köksal Zonguldak Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title