Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "Sayın Kılıçdaroğlu eğer vaatlerinde samimiyetini göstermek istiyorsan önce bunu İzmir'de göster. Mazotu 1.5 lira yapacağını söylüyorsun, yerel iktidar olduğun İzmir, Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "Sayın Kılıçdaroğlu eğer vaatlerinde samimiyetini göstermek istiyorsan önce bunu İzmir'de göster. Mazotu 1.5 lira yapacağını söylüyorsun, yerel iktidar olduğun İzmir, Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyor. Sen mazotu bırak, önce suya bak" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Nesrin Ulema, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, popülist politikalarla halkı kandırmaya çalıştığını savundu.

CHP'nin seçim vaatlerinden birisinin de mazotu 1,5 lira yapmak olduğunu hatırlatan Ulema, şunları ifade etti:

"Mazotu 1,5 TL yapacağını söylüyorsun. Yerel iktidar olduğun İzmir, Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyor. Sen mazotu bırak, önce suya bak. Önce İzmirlilere en pahalı suyu kullandırtmaktan vazgeç, suyu ucuzlat samimiyetini görelim. Sayın Kılıçdaroğlu eğer vaatlerinde samimiyetini göstermek istiyorsan, önce bunu İzmir'de göster. İzmirli senden ucuz mazottan önce, ucuz su bekliyor. Bunlar hala bu milleti cahil sanıyor, bu milletin ne düşündüğünü, ne hissettiğini, ne istediğini bilmiyor. Bu millet çift anahtar vaat eden siyasetçileri de gördü. Bu millet; 'o ne veriyorsa, ben yüzde 5 daha fazlasını veriyorum' diyen siyasetçileri de gördü."

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Nesrin Ulema Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title