Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez, Ereğli'de muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez, Ereğli'de muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Etyemez, her zaman halkla beraber olacağını söyledi.

Kendilerine yüklenen sorumluluğun gereğini yerine getireceğini anlatan Etyemez, "Halkımızla birlik ve bütünlük içinde olacağız. Milletvekilliği bir temsil görevidir ve millet adına TBMM'de görev yapmaktır. 7 Haziran'da sizlerin desteği ile bu görevi üstlenmek için talepte bulunuyoruz" dedi.

Muhtarların halka en yakın seçilmiş mülki amir olduğunu ifade eden Etyemez, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız, halkımızın sorunlarını en yakın bilen ve sorunları devlete taşıyan görevlilerdir. Eğer bütün görevleri millete hizmet olarak değerlendiriyorsak, bana göre muhtarlık yapılan görevlerin içerisinde en kutsalıdır. Muhtar bile olamaz dedikleri Cumhurbaşkanı, muhtarlarla toplantısında kendisini de muhtar olarak ilan etmesiyle önemini, değerini ortaya koydu. Ereğli'nin sorunlarını muhtarlarla birlikte çözeceğiz. Ereğli'ye hizmet ederken birlik ve beraberlik içinde olmalıyız."

Ziyaretlere Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti Konya Yönetim Kurulu üyesi Seyit Ali Tekeli ile Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Etyemez Ak Parti Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title