Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Edirne Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı.

AK Parti Edirne Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı.

AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, koordinasyon merkezinin açılışından önce platformda yaptığı konuşmada, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Bugünün aynı zamanda Regaip Kandili olduğunu anımsatan Emir, "Mübarek bir akşam. Üç aylar başladı. Dualarınızın kabul olması dileğiyle Regaip Kandilinizi tebrik ediyorum. Üç ayların İslam alemine, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve birlik getirmesini Rab'bimizden niyaz ediyorum. Bu gece dualarınızda gazilerimiz, şehitlerimiz, atalarımız, ecdadımız olsun. Allah dualarınızı kabul etsin" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Edirne'yi çok sevdiğini aktaran Emir, şunları kaydetti:

"AK Parti hükumetleri geride kalan 12-13 yıl boyunca Edirne'ye ciddi yatırımlar yaptı, destek verdi. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, turizmden eğitime çok şey yapıldı. 12 - 13 yıl boyunca AK Partili hükümlülerimizin Edirne'ye verdiği desteğin toplamı 7 milyar TL'den daha fazla. Onun için Edirne'miz, pek çok konuda Türkiye ortalamasının üzerinde.

2002 yılında Edirne genelinde 510 olan derslik sayısı yüzde 526 artışla 2013 yılında 3 bin 193'e yükseldi. Şimdi daha fazlasını yapacağız. 2003-2014 yılları arasında Edirne'deki öğrencilerimize 8 milyon adet ders kitabını ücretsiz olarak dağıttık. Çocuklarımıza desteğimiz sürecek. Çocuklarımıza canımız feda. Kitaplar, defterler, kalemler onlara kurban olsun."

Sağlık alanında çağ atlayan hizmetler getirdiklerini anlatan Emir, "Yeter mi? Hayır, şimdi daha fazlasını yapacağız. Edirne'ye 2002 yılına kadar 70 kilometre bölünmüş yol yapılmışken 2002-2013 yılları arasında bölünmüş yol mesafesini 253 kilometreye çıkardık. Şimdi daha fazlasını yapacağız. Yollarımız güzel olacak, kazalar azalacak, güvenli şekilde seyahat edeceğiz" şeklinde konuştu.

12 yılda çok önemli sulama tesisleri inşa edildiğini anımsatan Emir, 2003 - 2013 yılları arasında Edirne'de yapılan sulama projeleri ile 227 bin 370 dekar zirai araziyi sulamaya açtıklarını vurguladı.

2002'de 1 bin 321 olan işletme belgeli konaklama tesisi yatak kapasitesinin 2013 yıllında 2  bin 062'ye, konaklayan kişi sayısı 84 bin 967'den 115 bin 374'e yükseldiğini dile getiren Emir, şöyle devam etti:

"Turizm önemli. Şimdi turizme yeni başarılar yakalayacağız. Turizmde çağ atladıkça Edirneli kazanacak. Bütün bunlar yeter mi? Hayır yetmez. İşte bunun için yola çıktık. Edirne çok daha fazlasını hak ediyor. Her şey Edirne için. Edirne'ye Daha Çok Destek, Daha Çok Yatırım İçin 7 Haziran'da sandıklara gideceğiz. Oylarımızı AK Parti'ye vereceğiz. Şimdi sıkı durun. Bir şey söyleyeceğim.

Edirne'nin trafikteki plakası kaç? Edirne'nin trafikteki plakası 22. Biz, Edirne'nin plakasını seçimden sonra değiştirip 1 yapacağız. Edirne eğitimde, turizmde, sağlıkta, tarımda, sanayide 1 numara olacak. Biz Edirne her alanda 1 numara olsun, şampiyon olsun diye çalışacağız. Bunun için Edirne'de AK Parti'nin oyları şaha kalkmalı. Oylar katlanmalı."

Emir konuşmasının ardından AK Parti Edirne ikinci sıra milletvekili adayı Fatma Aksal, AK Parti Edirne ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa  Okur ve AK Parti geçmiş dönem milletvekili Necdet Budak ile seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Emir Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
title