Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Geldi, "Türk halkının, 7 Haziran seçimlerinde yeni bir anayasanın yapılması için gerekli milletvekili çoğunluğunun oluşturulması adına AK Parti'ye gerekli desteği vereceğine inanıyoruz" dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Geldi, "Türk halkının, 7 Haziran seçimlerinde yeni bir anayasanın yapılması için gerekli milletvekili çoğunluğunun oluşturulması adına AK Parti'ye gerekli desteği vereceğine inanıyoruz" dedi.

Geldi, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'nin hedefinin 400 milletvekilliği kazanmak olduğunu belirtti.

Türkiye'de artık yeni bir anayasanın hazırlanmasının zaruri hale geldiğini, halkın da bunu istediğini ifade eden Geldi, "Türkiye'de yeni bir anayasa isteyenler inanıyorum ki AK Parti'ye bu anlamda destek verecekler. Çünkü Türkiye'nin bugüne kadar yürüttüğü büyüme hamlesi anayasaya bağlı bazı kurumlardan dolayı maalesef engelleniyor. Gerekli hamleler yapılamıyor. Türkiye'nin ilave sıçramalar yapması gerekiyor. İlave hamleler gerekli. 2023'e doğru giderken bu hamleleri yapacak mekanizmanın da kurulması gerekiyor. Bunun da en doğru yolu Başkanlık sistemine geçilmesinden geçiyor" diye konuştu.

Mehmet Geldi, Türk halkının da yeni bir anayasa taraftarı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Halkımız da bunu istiyor. Milletimizin de gereken desteği vereceğine inanıyoruz. İnşallah Başkanlık sistemini de içinde barındıran yeni bir anayasayı yapacak çoğunluğu halkımızın da desteğiyle kazanacağız. Çünkü muhalefetin iktidar olma gibi bir derdi yok. Türkiye'nin geçmişte koalisyonlardan neler çektiğini hepimiz iyi biliyoruz. Türkiye'nin geleceğine yönelik vizyon ve projeleri de yok ancak halkı kandırarak oy artırma peşindeler. Bunların boş olduğunu iyi biliyoruz. Halkımızın Türkiye'nin önünü açacak bu karara imza atacağına inanıyoruz. Türk halkı geleceğe güvenli bakmak istiyor. Çocuklarına ve torunların mutlu bir gelecek bırakmak istiyor."

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title