Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Siirt Milletvekili aday adayı Özgür Kılıç, partisi için bestelediği şarkıyı Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirerek vatandaşlardan hem oy istiyor hem de sandığa gitmeleri konusunda uyarıyor.

AK Parti Siirt Milletvekili aday adayı Özgür Kılıç, partisi için bestelediği şarkıyı Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirerek vatandaşlardan hem oy istiyor hem de sandığa gitmeleri konusunda uyarıyor.

Engelli olmasına aldırış etmeden hayata tutunarak siyasete atılan ve AK Parti'de milletvekili aday adayı olan Kılıç, AA muhabirine, esnafı ve kahvehaneleri gezerek çok dilli şarkıyla oy istediğini ve seçmenlere sandık bilincini anlatmaya çalıştığını söyledi.

Seslendirdiği şarkıda çeşitli mesajlar vermeye çalıştığını belirten Kılıç, "Oyları AK Parti için Türkçe, Kürtçe ve Arapça olarak yazdığım şarkıyla istedim. O şarkıyla herkesin sandığa gitmesini ve AK Parti'ye oy vermesini istedim. Şarkıda da belirttiğim gibi AK Parti olarak en az 400 milletvekili alacağımıza inanıyorum" dedi.

"Bana adaylığı verseler de vermeseler de ben yine AK Parti'ye çalışmaya devam edeceğim ve desteğimi vereceğim" diyen Kılıç, adaylık verilmesi ve seçilmesi durumunda engellilerin hakkını mecliste savunacağını belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title