Haberler

Genel Seçime Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, "Ülke ve Adana ekonomisinin S. O. S. verdiğini" ileri sürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, "Ülke ve Adana ekonomisinin S. O. S. verdiğini" ileri sürdü.

MHP Seçim Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yılmaz, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası'nı MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler ve MHP Adana Milletvekili Adayı M. Metanet Çulhaoğlu ile birlikte ziyaret etti.

Burada kendilerine sunulan sorunlar dosyasını alan Yılmaz, "Seçilir seçilmez bu sorunların takipçisi olacağız. Ülke ve Adana ekonomisi S. O. S veriyor. Türkiye'nin MHP iktidarına ihtiyacı var" ifadelerine yer verdi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Türkan Cengiz Yılmaz da AK parti hükümetlerinin sağlıktaki uygulamalarını eleştirdi.

Sağlık üzerinden vurgunlar yapıldığını ileri sürün Yılmaz, "Saimbeyli ilçemizde Sağlık Ocağı tabelasının üzerine 20 Yataklı Devlet Hastanesi tabelasını asmışlar. Girdim içeri tüm odaları gezdim. Bir tane yatak yok. Bunun gibi bir sürü oyunlarla milletimizi kandırıyorlar" iddiasında bulundu.

MHP Adana Milletvekili Adayı M. Metanet Çulhaoğlu ise, AK parti Hükümetinin 9 yıldır bu ülkeyi yönettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Bu hükümet artık yorulmuştur, takati kalmamış, yorgun düşmüştür. Vatandaşları mızı ve ülkemizi hizmet yerine demagojiler ile idare etmektedirler. Rakamlar üzerinde oynamalar yaparak halkın gözünü boyamaktadırlar. Ülkemizin içine düştüğü durumu sorgulayın, ona göre oyunuzu verin. "

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title