Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Pazaryeri ilçesinde seçim bürosunun açılışına katıldı.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Pazaryeri ilçesinde seçim bürosunun açılışına katıldı.

Tüzün, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, 9 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin ilçeye bir şey vermediğini öne sürdü.

Türkiye'de gencin iş, kadının AŞ ve insanın hizmet istediğini, bunları gerçekleştirebilecek tek partinin CHP olduğunu ifade eden Tüzün, Pazaryeri OSB'ye bir fabrika gelmediğini, gelecek olanların da çevre illere gittiğini, sebebinin ise Bilecik'in teşvik kapsamına alınmaması olduğunu söyledi.

Tüzün, şunları kaydetti:

"Bilecik'in teşvik kapsamına alınması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önerge verdim, maalesef iktidar partisi milletvekili arkadaş bile ret oyu kullandı. Pazaryeri ilçesinde Türkiye'de örnek olan şerbetçi otu bitkisi var ama elde edilen üründen halkımız para kazanamadığı gibi hükümetten de gerekli desteği bulamamıştır. CHP iktidarında ilçemiz çok fazla hizmet alacaktır. Pazaryeri'ne kırgın değiliz neden bizim partimizi desteklemediniz diye. Pazaryeri'nin makus talihini yenmiş olması böyle bir alternatifi eline geçireceği gün 12 Hazirandır. Sizlerden CHP'yi tek başına iktidar yapmanızı istiyor ve desteklerinizi bekliyorum. 12 Haziran seçimleri ülkemize ve ilimize istikrar getirmesini diliyorum. "

Konuşmaların ardından Tüzün, CHP'ye katılanların rozetlerini takarak, seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılışa, CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, ikinci sıra milletvekili adayı Ali Olcay ve ilçe Başkanı Celal Aktaş da katıldı.

Tüzün açılışın ardından, esnaf ziyaretinde bulundu.

- BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title