Haberler

Genel Müdür Coşkun'dan Su Arıza Birimine Ziyaret

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mesaisine Su Arıza Birimi'nde başladı.

Genel Müdür Coşkun, "MASKİ olarak 17 ilçeyi kapsayan büyük bir aileyiz. Manisa genelinde vatandaşlarımızın yaşadıkları her sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor" dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Su Arıza Birimi'nde çalışan personelle tanıştı. Genel Müdür Coşkun'a İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay ve İnşaat Şube Müdürü Eyüp Serhan Güven eşlik etti. Su Arıza Birimi'nde çalışan personelle sohbet eden Genel Müdür Coşkun, sabah çayını su arıza birimindeki çalışanlarla yudumladı. Coşkun, 24 saat Manisalıların yanında olan personelin, sahadaki çalışma sistemini inceledi. Coşkun ziyaret esnasında İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay'dan, il genelindeki çalışmalar hakkında bilgi de aldı.

EKİPLERİMİZ MANİSA'MIZA HİZMET İÇİN SAHADA

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, birimlerindeki çalışma düzenini görmek ve bünyelerinde görev yapan personellerle tanışmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Genel Müdür Coşkun, "MASKİ olarak 17 ilçeyi kapsayan büyük bir aileyiz. Manisa genelinde vatandaşlarımızın yaşadıkları her sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor. Su Arıza Birimi'nde görev yapan personellerimizi sabahın erken saatlerinde ziyarete gittik. Gittiğimiz bu erken saatte bile ekiplerimizin birçoğu hemşehrilerimizin yaşadıkları sorunu ortadan kaldırmak için sahaya çıkmıştı bile. Allah yardımcıları olsun. Manisa için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title