Haberler

Gençlik ve Spor İl Müdürü, Pamukova'da Statları Denetledi

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Pamukova İlçesindeki Statları Denetledi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Pamukova ilçesindeki statları denetledi.

Spor Eğitim Uzmanı Yusuf Yılmaz ile birlikte Pamukova'ya gelen İl Müdürü Ömer Kalkan, Pamukova ve Bayat köyü statlarını inceledi.

İki yıl önce belediye tarafından işletilmeye başlanan Pamukova Atatürk Stadı'nın soyunma odalarının yenilendiğini belirten Kalkan, "Belediyenin yaptığı çalışmalardan memnunuz. Statdaki çalışma henüz tam olarak bitmemiş ama bittiğinde çok güzel olacak. Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Pamukova Atatürk Stadının zeminin de çok iyi olduğunu belirten Kalkan, "Doğal çim zemine sahip olan ilçe stadı ve yan tarafında bulunan antrenman sahası her yerde bulunmayacak kadar güzel. Bu yerlerin bakımı zamanında yapılırsa hiç bozulmadan yıllarca kullanılır" diye konuştu.

Daha sonra Bayat köyüne geçen Kalkan ve Yılmaz, burda da köy stadında incelemelerde bulundu. Bayat stadının tribününün üstünün Valilik onayı ile kapatıldığını belirten Kalkan, “Bayat stadında da güzel çalışmalar yaptık. Valilik onayı ve Kaymakamlık desteği ile üstü kapanan tribon stada ayrı bir güzellik getirdi. Bu stadımızın zemini de doğal çim. Pamukova ve Bayat'ta gördüklerim beni son derece memnun etti" dedi.

(İÇ-AK)

23.01.2008 19:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title