Haberler

Suat Kılıç, Stadyumun Açılışını Oğluna Yaptırdı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 18 Temmuz Stadyumu'nun açılışını oğlu Muhammet Emin Kılıç'a yaptırdı.

Düzce'de yapımı tamamlanan tesisleri incelemek ve açılışlar yapmak için bugün Düzce'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Tem Otoyolunun Kaynaşlı gişelerinde Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Ak Partili İsmail Bayram, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu tarafından çiçeklerle karşılandı.

Konvoy halinde Düzce Valiliğine gelen Suat Kılıç, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sporcuları selamladıktan sonra makama geçerek Adnan Yılmaz'ın sunumunu dinledi. Adnan Yılmaz sunumunun ardından bakan Suat Kılıç'a tablo hediye etti.

AÇILIŞI OĞLUNA YAPTIRDI

Bakan Kılıç daha sonra açılışını yapmak için 18 Temmuz Stadyumuna geçti. Bakan Suat Kılıç, kendisiyle birlikte programa katılan oğlu Muhammet Emin Kılıç'a kurdeleyi kesmesi için elindeki makası uzattı. Bunu gören Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, bakan Suat Kılıç'a başka bir makas verdi,. Eliyle makası geri çeviren Suat Kılıç, Ben artık bu tesisleri gençlere açtırıyorum. Bence sizde gençlere açtırmalısınız dedi. Açılış töreninden sonra stadyuma giren bakan Kılıç, tribünleri dolduran sporcuları selamladı. Stadyumun içinde bulunan antrenman salonlarını gezen bakan Kılıç, çeşitli programlara katılmak için stadyumdan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Yılmaz Ak Parti Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title