Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç Gençlere Seslendi Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kocaeli’de düzenlenen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Tematik Kış Kampı kapanış programında gençlere seslendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kocaeli'de düzenlenen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Tematik Kış Kampı kapanış programında gençlere seslendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kocaeli'de düzenlenen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Tematik Kış Kampı kapanış programı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleşti. Programa Bakan Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Türk öykü ve deneme yazarı Rasim Özdenören ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlere seslenerek "Farklılıklarımızla zenginleştiğimiz bir medeniyetin temsilcileriyiz. Rengimiz, açtığımız dal değişir ama birliğimiz değişmez. Mücadelenin sonucunda siz gençlerle bir araya gelerek fikir dünyasını paylaşmanın önemini bileceksiniz. Devletlerin geleceğe yürüyüşünde gelenek ve görenekler olur. O gelenekleri yaşatanlar da bizim büyüklerimiz ve ağabeylerimizdir" dedi.

Programda 15 Temmuz'da yaşananlara da değinen Bakan Kılıç, "Yakın zaman zorluklar yaşadık. 15 Temmuz darbe girişimi yaşadık. Orda da kardeşlerimiz Asımın nesli olduğunu gösterdi. Cumhurbaşkanımızın çağrısına icap edip sokağa çıkan, direnen, duruşunu ortaya koyan Akif'in nesline teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Kılıç'ın ardından Türk öykü ve deneme yazarı Rasim Özdenören, gençlere çeşitli konularda anlatımlar yaptı. Daha sonra basına kapalı şekilde devam eden program ödül töreniyle sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title