Haberler

Gençlik ve Bahar Şenliği, Attila İlhan Parkı'nda

Güncelleme:

"Gençlik ve Bahar Şenliği" 11.00-18.00 saatleri arasında Ataköy 5. Kısım Camii'nin yanında bulunan Attila İlhan Parkı'nda yapılacak.

Bakırköy Belediyesi'nin katkılarıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bakırköy Şubesi tarafından düzenlenen "Gençlik ve Bahar Şenliği" 11 Mayıs 2013-Cumartesi günü saat 11.00-18.00 saatleri arasında Ataköy 5. Kısım Camii'nin yanında bulunan Attila İlhan Parkı'nda yapılacak.

Gençlik ve bahar şenliğinde burslu öğrenciler için müzik, dans ve çeşitli yarışmalar yapılacak. Ayrıca dernek üyelerinin el emeği ürünleri sergilenecek ve elde edilecek gelir de yeni öğrencilere burs olarak verilecek.

KREŞ ÇOCUKLARINDAN ANNELERİNE PİKNİK

Bakırköy Belediyesi'nin ücretsiz olarak hizmet veren Osmaniye, Ülkü Adatepe ve Barış Manço Kreşlerinde eğitim gören 3-6 yaş arası çocuklar, yarın annelerine Polonezköy'de piknik verecek.

"Karşılıksız Sevgi de, karşılıksız emek de anne sevgisi, anne emeğidir" diyen çocuklar, saat 12.30'den itibaren anneleriyle birlikte günün tadını çıkartacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bakırköy Ataköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title