Haberler

Gençlik Spor Dergisi'nin 20. Sayısı Çıktı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı yayını Gençlik Spor dergisi, her ay olduğu gibi bu ayda birbirinden farklı içeriklerle okuyucusuyla buluştu.

Dergide dosyalar, haberler ve röportajlarla spordan gençliğe, eğitimden kültür-sanata, sağlıktan tarihe kadar birçok konu yer alıyor.

Gençlik Spor dergisi, ağustos sayısı kapağında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin 81 ilinden binlerce gencin katıldığı 'Gençlik Kampları' yer aldı. Zengin içeriği ile dikkat çeken dergide bu ay birbirinden özel röportajlar ve dosyalar bulunuyor.

Futbolun Yaşayan Efsanesi Roberto CARLOS

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Roberto CARLOS Gençlik Spor'a, Sivas spor'a gelme macerasından, İstanbul'un 2020 Olimpik ve Paralimpik Oyunları adaylığına kadar, spor gündemine dair birçok konuda konuştu.

Mısır'ın Darbeyle İmtihanı

Özgür Subaylar Grubu tarafından 1952'de yapılan darbeyle 60 yıl yönetilen Mısır'da ordu, seçilmiş ilk sivil Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi 3 Temmuz günü yaptığı darbeyle devirdi. Gençlik Spor, Mısır'daki darbenin öncesinde ve sırasında yaşanılanları detaylarıyla inceledi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya Röportajı

YÖK'ün dönüşen bürokratik yapısı ve yeni YÖK yasası neleri değiştirecek? Süreç nasıl başladı ve şuan hangi aşamada? Peki bütün bunlar gençler için ne ifade ediyor, onlar bu düzenlemelerden nasıl etkilenecek? Bu ve buna benzer birçok soruyu Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan ÇETİNSAYA gençler için cevapladı.

Sabır ve Azimle Gelen Bir Başarı Öyküsü

16 yaşındaki lise öğrencisi Elif BİLGİN, 'Muz Kabuğundan Biyoplastik Üretimi' projesiyle Google Bilim Fuarı 2013'te 15 finalistten biri oldu. Ayrıca ABD'de 168 yıldır yayınlanan popüler bilim dergisi Scientific American'ın 'Scient In Action' ödülüne de layık görüldü. Bilimdeki başarısını spor hayatında da devam ettiren Elif, başarı hikâyesini Gençlik Spor'a anlattı.

Ciddi Olayları, Mizahla Anlatan Tek Kukla Haber Programı Kuklagiller

TRT Haber'de hafta içi her gün yayınlanan 'Kuklagiller' programının senaryosunu yazan ve yapımcılığını üstlenen Ömer PEKİN ile keyifli bir söyleşi…

Bu Yaz, Gençlik Kamplarında Olmak Vardı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlere yönelik projesi 'Gençlik Kampları' hakkında ayrıntılı bilgiler, gençlerin kamplar hakkındaki yorumları ve fotoğraflar…

Dergide ayrıca Salih Gülen, Ömer Sevinçgül, Ülkü Özel Akagündüz ve Arzu Ekmekçi tarafından hazırlanan özel dosyalar, milli tenisçi Pemra Özgen, Ulaş Ersin, Ayşegül Kendüzler ve Prof. Dr. Turgay Biçer ile yapılan röportajlar da bulunuyor.

Derginin her ay okurlarına vermiş olduğu ödüller arasında bu ay futbol ve basketbol topu bulunuyor. Bulmacayı doğru olarak cevaplandıran 100 kişiye futbol ve basketbol topu hediye edilecek.

Bütün bu dosyalar, röportajlar ve daha fazlası Gençlik Spor dergisi ağustos sayısında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title