Haberler

Gençlik Merkezi Göz Kamaştırıyor

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne Bağlı Side Beldesi'nde Kurulan Gençlik Merkezi Öğrencileri Aldıkları Başarılar ile Göz Dolduruyorlar

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Beldesi'nde kurulan Gençlik merkezi öğrencileri aldıkları başarılar ile göz dolduruyorlar

Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Beldesi'nde Belediye Başkanı Osman Delikkulak tarafından kurulan Gençlik Merkezi öğrencilerinden Büymamin ve Berkan Tilavel kardeşler ile Çiğtem Pala TRT Genel Müdürlüğü Müzik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan sınavda başarı gösterek TRT Antalya Radyosu Türk Halk Müziği Gençlik korosuna girmeye hak kazandılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Merkezi Yöneticisi Şafak Soygürbüz, "Gençlerimize ve çocuklarımıza Türk Halk Müziğini sevdirmek ve özendirmek için bugüne kadar yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Side'de yetiştirdiğimiz bu gençler ile gurur duyuyorum. Öğrencilerimizi bu seviyelere getiren bu başarıların sahibi topluluk sorumlumuz Müzik öğretmeni İsmail Akdağ Side Belediye Başkanımız Sayın Osman Delikkulak, Yönetim Kurulu Başkanımız Nebi Barut ve Yönetim Kurulu üyeleriyle çalışma arkadaşım Rukiye Gökçay' a teşekkür ediyorum"dedi.

Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak ise en iyi ve en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, " Yatırımlar gençler ve çocuklara yapıldığı zaman daha büyük bir anlam taşır. Side Belediyesi olarak rutin işlerimizin yanında en büyük çabamız geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi içindir. Side Gençlik merkezi'de bu amaçla kurulmuş ve kısa sürede gerçekleştirdiği faaliyetler ve elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartmaktadır. Antalya Radyosu Halk Müziği Gençlik korosuna girmeye hak kazanan gençleri ve onların yetişmesinde emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum" dedi.

(AK-SE-SÇ-Y)

30.10.2007 17:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title