Haberler
Güncelleme:

Kız meselesi yüzünden tartıştığı genci pompalı tüfekle göğsünden vurdu

Konya'da Ramazan Ş. ile Mehmet Demirtaş arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Ramazan Ş., yanına arkadaşlarını da alarak parkta buluşmak için sözleştiği Demiraş'ın yanına gitti. İkili arasında çıkan tartışmada Ramazan Ş., Demirtaş'ı tüfekle göğsünden vurdu. Yaralanan genç hayatını kaybederken, Ramazan Ş. ve arkadaşları gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Dangara Dunga:

Şimdi bu sahneler dizilerde olursa oh ne müthiş sahneler diyorsunuz. Gerçek hayatta olunca magandalığın, serseriliğin daniskası diyorsunuz. İşte ahmakça hayat bu demektir.

14
0
yanıtYanıtla
Ayyaş şehir:

Bu memlekette iç Anadoluda konya, sivas, kayseri, Akdeniz bölgesinde Adana, karadeniz bölgesinde trabzon samsun rize bu illerden mümkün oldukça uzak durmakta fayda var heran başının derde gireceği huzurunun bozulacağı eğer çocuğun varsa acı olaylarla karşılaşabileceğin yerler Allah buralarda görev yapan yabancılara yardım etsin.

7
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Hocam şehirlerimizin onda birini saydın zaten neredeyse ama teşhisin çok doğru. İpi tutmuşuz, yaşanacak yer kalmamış.

yanıt0
yanıt0
ef:

bunu yapanlara gün yüzünü haram kılacan ah diziler hep sizin sayenizde nesil bozuldu

5
0
yanıtYanıtla
ADALETSİZ BAKANLIK:

Yeni nesil Kurtlar vadisi, Çukur , Mafya atışmaları ile büyüdü , ne bekliyordunuz ki ne rtük dizileri kaldırıyor nede mafyaları içeriye atabiliyorlar. Takım elbiseyi giyen eline tespih alan herkes reis .

5
0
yanıtYanıtla
tbt:

aynen katılıyorum bu ülkedeki gençler zaten işsiz umutsuz bide tv deki bu diziler olunca işte sonuç herkez ali kıran baş kesen

yanıt0
yanıt0
Çukur İzlemeye devam:

Sokaklar cahil kertenkele tip gençlerle dolu. Hepsi kendini Çukur dizisinde sanıyor. Toplum kitap okumaya değil şiddete yöneltiliyor.

3
0
yanıtYanıtla
dqw:

kız kime kaldı şimdi

2
1
yanıtYanıtla
gonyalı:

bana kaldı

yanıt0
yanıt1
Pelerinli Adem Hoca:

Cehalet kokan illerimiz de bugün.

2
0
yanıtYanıtla
adem:

tek adalet kısasa kısas tır. O katilde ölmeli

0
0
yanıtYanıtla
Svet001:

Konya’nın altı eren üstü meselesi..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title