Haberler

Gençlerin Eğitimine Osmangazi'den Destek

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya değer katacak vizyon projelerinden olan ve ilköğretim çağındaki çocukların eğitimlerine destek vermek amacıyla oluşturulan Emek Bilgi Evi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Emek Bilgi Evi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Tarafından Açıldı

Dündar: "Çocuklarımızın Gelişimine Katkı Sağlayacak Projeler Ortaya Koyuyoruz"

Osmangazi Belediyesi'nin en önemli sosyal projelerinden biri olan ve 'Geleceği Şansa Bırakmıyoruz' düşüncesiyle hayata geçirdiği Bilgi Evleri'nin dördüncüsü olan Emek Bilgi Evi, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen törenle hizmete girdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Belediye olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Mehmet Akif, Demirkapı ve Hüdavendigar Bilgi Evi'nin ardından Emek'e kazandırdığımız projenin kurdelasını kesmek çok şükür bizlere nasip oldu. Eğitimden sağlığa vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi'de yaşam kalitemiz her geçen gün artıyor. Yaklaşık bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Emek Bilgi Evi, çocuklarımızın araştırma yapma, soru sorma isteklerini destekleyecek. İçerisinde yer alan kütüphane, okuma salonu, atölyeler, derslikler, sergi salonu, spor salonu, kafeterya, mescit ve revir ile 7'den 77'ye tüm halkımıza hizmet verecek. İnşallah yapmış olduğumuz bu önemli projeyle çocuklarımızı ülkemizin yönetiminde ve ekonomisinde göreceğiz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise böylesine önemli bir projeyi vatandaşa kazandırdığı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Konuşmalarının ardından protokol, açılış kurdelasını keserek Emek Bilgi Evi'ni gezdi. Başkan Dündar'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Çavuşoğlu, çocuklar ve yetişkinlerle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mevlüt Çavuşoğlu Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title