Haberler

Gençlerbirliği - Trabzonspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği - Trabzonspor Maçının Ardından

GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR MAÇININ ARDINDAN

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ZUMDICK: "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK"

TRABZONSPOR TEKNİK SORUMLUSU KARAMAN:

"FUTBOLCULARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 2-1'lik skorla mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürdü.

İlk yarıda çok iyi bir oyun oynadıklarını ve ikinci yarıda yaptıkları hataları Trabzonspor'un çok iyi değerlendirdiğini söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, "Hayal kırıklığına uğradık. Çok iyi bir ilk yarı oynadık. Kontrol bizdeydi; ama ikinci yarıda yaptığımız hatalar Trabzonspor'un gol atmasını sağladı. Yedekleri hep sakatlıklardan dolayı kullandık, oyuna müdahale edemedik. Trabzon'a karşı daha kontrollü olmalıydık; çünkü Trabzon güçlü bir ekip biz çok fazla boş alan verdik ve iyi değerlendiler" ifadelerini kullandı.

Oyunun son bölümlerinde geriye çekilerek hata yaptıklarını vurgulayan kırmızı siyahlı futbolcular Ramazan ve Serkan Çalık ise, sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Trabzonspor'da cezalı olan teknik direktör Şenol Güneş'in yerine basın toplantısına katılan teknik sorumlu Ünal Karaman, ağır bir zeminde oyunun büyük bir bölümünü üstün oynadıklarını belirterek, "İlk 10 dakika bize yakışmadı. Futbolcu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ağır bir sahada büyük bir bölümünde iyi oyun sergilediler ve hak ettikleri galibiyet aldılar. İlk 10 dakika bize yakışmadı. Saha zeminine adaptasyon sağlayamadık ve golü yedik. Mağlubiyeti kabul etmeyen bir oyun sergiledik ve maçı kazandık. Daha erken bir gol bularak rahatlamak istedik. Maçta çok heyecan yaşadık. Çok erken zamanda gol atıp daha da rahatlamak isterdik; ama saha zemini olumsuz etkiledi. Çocuklar bu işi bu kadar uzatmasalar iyi olur. Biz de bir kalp taşıyoruz. İyi bir ekibiz. Trabzonspor'un emrine amadeyiz" diye konuştu.

Öte yandan sezonu kapatan başarılı kaleci Onur'un yokluğunda görevi üstlenen Tolga Zengin'e her zaman inandıklarını dile getiren Karaman, inançlarının süreceklerini söyledi.

Maçın sonuna kadar mücadele ettiklerini vurgulayan Trabzonsporlu Piotr Brozek ise, "Fakat ilk dakikalarda Gençlerbirliği daha iyiydi. Gol attıktan sonra kendimizi toparladık. Kazandık" dedi.

Trabzonspor'un ilk golünü atan genç oyuncu Giray Kaçar da, kazanmaları gerektiği bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title