Haberler

Gençlerbirliği, Sahasında Puanı Unuttu

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin 5. Haftasında Kendi Sahasında Vestel Manisaspor'a 2-0 Mağlup Oldu. Gençlerbirliği, Aldığı Bu Mağlubiyetle Bu Sezon Evinde Oynadığı 3. Maçtan da Mağlubiyetle Ayrılmış Oldu.

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Vestel Manisaspor'a 2-0 mağlup oldu. Gençlerbirliği, aldığı bu mağlubiyetle bu sezon evinde oynadığı 3. maçtan da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçtan sonra yaptığı açıklamada, oynanan kötü futbol karşısında gerekeni yapacaklarını belirterek, "İyi futbol oynamıyoruz. Futbolcularımız giydikleri formanın bilincinde değil. Gereken yapılacak. Bu iş böyle gitmez. Yarın hocamız ve futbolcularla bir görüşme yapacağım" diye konuştu.

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu ise, aldıkları galibiyeti yeni gelecek yönetime armağan ettiklerini ifade ederek, "Perşembe günü olağanüstü genel kurulla yönetimi devredeceğiz. Bu galibiyet takım için moral oldu. Aldığımız galibiyeti yeni gelecek yönetime armağan ediyoruz" dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kötü bir futbol oynadıklarını dile getirerek, "Söyleyecek çok fazla birşey yok. Çok kötü oynadık. Galip gelmek için çaba sarfetmedik. Futbolda mücadele etmeden kazanamazsınız. Futbolcularım kapasitelerini ortaya koyamadı. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara hazırlanmaya başlayacağız" diye konuştu. Çapa, bir soru üzerine ise, başkan İlhan Cavcav ile bir görüşme yapacaklarını ve istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, kontrollü bir oyun oynayarak maçı kazandıklarını ifade ederek, "Kazanmayı hakeden bir futbol oynadık. Kontrollü bir futbol sergiledik. Gençlerbirliği'nin hızlı oyuncularını baskılı oyunumuz sonucu oynatmadık. Attığımız golden sonra Gençlerbirliği direnç gösteremedi. Rakibimiz de özveriyle mücadele etti. Hayat deval ediyor. Galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı oyuncu Tolga Doğantez, sahada kazanmak için yeterli mücadeleyi göstermediklerini belirterek, güçlü bir camia olduklarını ve bulundukları zor durumdan çıkacaklarını söyledi.

Vestel Manisaspor'un tecrübeli file bekçisi Bülent Ataman, aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Gençlerbirliği karşısında uzun bir aradan sonra forma giymenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

(EKO-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title