Haberler

Gençlerbirliği, Paf Takımından 12 Futbolcusunu Kastamonuspor'a Verdi

Gençlerbirliği, Paf Takımında Oynayan 12 Futbolcusunu, Teknik Ekiple Birlikte Tff 3. Lig Ekiplerinden Kastamonuspor'a Verdi.

Gençlerbirliği, PAF takımında oynayan 12 futbolcusunu, teknik ekiple birlikte TFF 3. Lig ekiplerinden Kastamonuspor'a verdi.

Gençlerbirliği Avenue'de düzenlenen ve Kastamonuspor Asbaşkanı Hakan Başesgioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, PAF ligini 3. sırada tamamlayan Gençlerbirliği PAF takımını teknik direktörü Avni Okumuş ve Ankara'da bulunan 9 futbolcu kendilerini 1 yıllığına kiralık olarak Kastamonusporlu yapana sözleşmeyi imzaladı. Kastamonuspor'un toplam 12 futbolcu transferi için Gençlerbirliği ile kesin olarak anlaştığı belirtilirken, ilerleyen günlerde bu sayının artabileceği ifade edildi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun oğlu olan ve Kastamonuspor'da asbaşkanlık görevinin yanı sıra futbol şubesi sorumluluğunu da yapan Hakan Başesgioğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği takviyeli kadrolarıyla ilk hedeflerinin TFF 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, "Göreve gelmemizden hemen sonra Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan bize yardımcı olmasını istedik. Kendisi bizi kırmadı ve PAF takımından oyuncuları teknik ekibiyle vermeyi kabul etti. Bizim hedefimiz geleceğin Kastamonuspor'unu kurmak. Kastamonu'da halkımızın büyük bir özlemi ve beklentisi var. İlk olarak 2. Lig özlemini dindirmek istiyoruz. İlerleyen yıllarda ise Süper Lig'de mücadele edecek bir Kastamonuspor oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Kastamonuspor'un yeni teknik direktörü Avni Okumuş ise bu takımla bugüne kadar serekli başarılı olduklarını hatırlatarak, Kastamonuspor'da da başarılı olacaklarına inandığını ve kimseyi utandırmayacaklarını söyledi.

Daha sonra imza töreni için Ankara'da bulunan Volkan Kurt, Ahmet Güner, Metin Ozan Demirelli, Selahattin Yaman, Uygar Rıza Arslan, Aykut Çeviker, Emrah Özkan ve Semih Şahin resmi sözleşmeye imza attı. Ankara'da bulunmayan Halil Çağrı Tekin, Uğur Keskin ve Mevlüt Gümüştoka'nın ise ilerleyen günlerde sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

(EKO-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title