Haberler

    Gençlerbirliği, Özat ile Yenilmiyor

    Başkent temsilcisi, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 10 maçı kaybetmedi. Devre arasında alınan Sessegnon, Türkiye'ye geldikten 72 saat sonra giydiği formayı bir daha çıkarmadı

    Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medipol Başakşehir  ile deplasmanda berabere kalan Gençlerbirliği, yenilmezlik serisini 10 maça  çıkardı.
    Başkent kulübünde bu sezon ikinci kez göreve gelen Ümit Özat  yönetimindeki kırmızı-siyahlılar, Süper Lig'de 10 maçtır yenilgi yüzü görmedi.
    Sezonun 13. haftasında Osmanlıspor karşısında son yenilgisini alan  Gençlerbirliği, daha sonra Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor, Kasımpaşa,  Bursaspor ve Medipol Başakşehir ile berabere kaldı, Demir Grup Sivasspor,  Kardemir Karabükspor, Atiker Konyaspor ve Göztepe'yi mağlup etti.
    Özat'ın ikinci döneminde 4 galibiyet, 6 beraberlik ve bir mağlubiyet  sonucu 18 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, 24. haftaya 26 puanla 13. basamakta  giriyor.
    Sessegnon etkisi
    Murat Cavcav başkanlığındaki kırmızı-siyahlı kulüp, ara transfer  döneminde kadroyu 4 transferle güçlendirdi.
    Sezon başında transfer olduğu Antalyaspor'dan Aydın Karabulut'u  yeniden kadrosuna katan, Bursaspor'dan Azerbaycan Milli Takımı oyuncusu Deniz  Yılmaz'ı alan başkent ekibi, Fransa takımlarından Montpellier'den Staphane  Sessegnon ve Saint-Etienne'den Florentin Pogba'yı renklerine bağladı.
    Yeni transferlerden Sessegnon, geldikten 72 saat sonra giydiği  kırmızı-siyahlı forma ile ligdeki bütün karşılaşmalarda 90'ar dakika görev yaptı.
    Gençlerbirliği'nin 19. haftada sahasında oynadığı Atiker Konyaspor  maçının ilk 11'inde yer alarak başkentlilere "merhaba" diyen 33 yaşındaki Beninli  futbolcu, 46. dakikada ligdeki ilk golünü de kaydetti.
    Fenerbahçe, Trabzonspor, Göztepe ve Medipol Başakşehir maçlarında da  ilk 11'de görev alan Sessegnon, 450 dakika sahada kaldı, takımı organize etme  özelliğiyle ön plana çıktı.
    Gençlerbirliği'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Aydın  Karabulut 255, Deniz Yılmaz 158, Florentin Pogba ise sadece 45 dakika sahada  kaldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gençlerbirliği Başakşehir Ümit Özat Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500

    Yorumlar (1)

    GGS:

    HAK ETTİĞİN YERLERE GELCEKSİN GENÇLER!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title