Haberler

Gençlerbirliği Oftaşspor'u Galibiyete Sterjovskı Taşıdı

Gençlerbirliği Oftaşsspor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. Haftasında Kendi Sahasında Çaykur Rizespor'u Avustralyalı Golcü Mile Sterjovski'nin Attığı 2 Golle 2-0 Mağlup Etti. Kırmızı-siyahlı Ekip, Bu Galibiyetle Sezonun İlk Haftasında Aldıkları Gençlerbirliği Galibiyetinin Ardından 2. Kez 3 Puan Almış Oldu.

Gençlerbirliği Oftaşsspor, Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor'u Avustralyalı golcü Mile Sterjovski'nin attığı 2 golle 2-0 mağlup etti. Kırmızı-siyahlı ekip, bu galibiyetle sezonun ilk haftasında aldıkları Gençlerbirliği galibiyetinin ardından 2. kez 3 puan almış oldu.

Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, 2 takım içinde büyük önem taşıyan maçta Çaykur Rizespor'u 2. yarıdaki üstün oyunlarıyla mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ligdeki 2. galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Daha önceki maçlarımızda iyi oynuyor ama sonuç alamıyorduk. Bugün bu şansı kırdık. Başarıya olan inancımızı hiç kaybetmedik. İyi bir futbol oynadık. 2. yarıda yaptığımız taktiksel değişiklikle sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Çok iyi bir futbolcu grubum var. Onlara çok güveniyorum, Ligde

çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susic ise, rakiplerinin galibiyeti haketteğini ifade ederek, "Gençlerbirliği Oftaşspor'u iyi oyunları ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Hakettikleri bir galibiyet aldılar. Maça iyi başladık ve pozisyonlara girdik. Pozisyonları değerlendiremedikten sonra takımım anlamadığım bir şekilde aniden durdu. Takımımdan ligde daha iyi şeyler bekliyordum. Bugün oynadığımız futbola baktıktan sonra ligde kalmak için çalışacağımız görünüyor" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı oyuncular Mile Sterjovski ve İlhan da, Çaykur Rizespor karşısında iyi mücadele ederek galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çaykur Rizesporlu futbolcular Fahri Tatan ve Zafer Biryol, Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek, kısa süre içinde toparlanmaları gerektiğini ifade etti.

(EKO-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title