Haberler

Gençlerbirliği Oftaşspor, Manisa Deplasmanında Güldü

Vestel Manisasor, Turkcell Süper Lig'in 10. Haftasında Kendi Sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'a 2-0 Mağlup Oldu.

Vestel Manisasor, Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'a 2-0 mağlup oldu.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, kapanan takımlara karşı gol atmakta sıkıntı çektiklerini söyleyerek, "Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da futbol oynadık. Rakip savunma yaparak bizi karşıladı. Biz de kenar ortalarıyla golü aradık. Ben oyuncularımızın samimiyetinden, kazanma isteğinden memnunum. 2-0 kaybetmiş olabiliriz. Ancak oyunsal anlamda pozitiftik. Zaman içerisinde oyun felsefemizde değişiklik olabilir. Türkiye'de 5-6 takım sadece savunma

oynuyor. Biz de savunma futbolu konusunda oyun planımızda değişiklik düşünüyoruz. Bir maç hariç her maçta gol yedik. Gol atma sıkıntımız var. Demek ki Türkiye liglerinde savunma yapmak gerekiyor. Bunu gözden geçireceğiz. Ancak hiç paniklemeyeceğiz. Biz bu ligin iyi takımlarından birisi olduğumuza inanıyoruz. Trabzonspor ile oynayacağımız kupa maçında gücümüzü göstereceğiz. Sonuçta 3 puan kaybettik. Rakibimizi kutluyorum. Ben kimse sanmasın ki oyuncularımı baskı altına alacağım. Onlara özgüvenlerini

vereceğim" dedi.

Holosko'nun Beşiktaş forması giyerek poz vermesi konusuna da açıklık getiren Bulak, "Holosko 2010'a kadar bizim oyuncumuz. Beşiktaş formasını bizim formaya yakın, siyah-beyaz olduğu için giydi. Ancak görüntü çeken arkadaşlar bizden hırsızlık yaptılar. Alınan izin bu şekilde değildi. Yanlış yaptılar" diye konuştu.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, "Deplasman takımı olmanın bazı avantajlarını burada gösterdik. Sabırlı oynadık. Vestel Manisaspor'un görülen bir baskısı vardı. Bunu tahmin ediyorduk. Maçı 3 puanla bitirmeyi bildik. Ofans kadar futbolda savunma da var. Bunu Avrupa'da da birçok takım uygulanıyor. Sonuçta karlı olan taraf biz olduk" dedi.

Vestel Manisaspor'un orta saha oyuncusu Uğur da, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Son iki haftada skor olarak düşüşteyiz, ancak futbol oynayan taraf bizdik. Gençlerbirliği Oftaşspor golü erken bulunca daha çok kapandı. Oyunu bırakmadık, devamlı pas yaparak golü bulmaya çalıştık, fakat sonuca gidemedik. Trabzonspor maçını kazanarak gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.

Vestel Manisasporlu futbolcu Şener ise "10 haftadır hep futbol oynamaya çalıştık. Atamıyorsak gol yememiz gerekiyor. Bu sıkıntımızı çözmemiz gerekiyor" diye konuştu.

(MY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title