Haberler

Gençlerbirliği, Nick Carle ile Sözleşme İmzaladı

Gençlerbirliği, Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe'deki tesislerin haşerelere karşı ilaçlanması nedeniyle kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın Konya yolundaki un fabrikasında düzenlenen imza töreninde konuşan Cavcav, annesi Uruguaylı, babası Şilili 25 yaşındaki melez futbolcu ile bir süredir ilgilendiklerini belirtti. Cavcav, "Bu futbolcuyla Trabzonspor da ilgileniyormuş. Dün Trabzon'a çağrılan Nick Carle ile Trabzonspor'un anlaşamadığını duyduk ve hemen menajeriyle temasa geçerek, Avustralyalı futbolcuyu Ankara'ya getirdik. Kendisiyle görüşerek 3 yıllığına anlaştık" dedi.

Cavcav, ülkesinde Newcastle Jets takımında forma giyen ve bu sezon oynadığı 20 maçta 4 gol atan Carle'nin yaptığı 10 asistle de ülkesinde asist kralı olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği'ni daha önceden tanıdığını ifade eden Nick Carle ise "Gençlerbirliği çok iyi bir kulüp. 3 yıllık sözleşme imzaladığım için mutluyum. Merhaba Türkiye" dedi.

Carle, dün akşam Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturduğunu, ancak anlaşamadığını ifade ederek, "Fenerbahçe ile görüşmek için geldiğim şeklinde yorumlar duydum. Bu tamamen yanlış istihbarat. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title