Haberler

Gençlerbirliği - Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Kupası'nın ilk maçında Gaziantepspor'a karşı beklediğini alamayan Gençlerbirliği, kendi evinde ağırladığı Medical Park Antalyaspor'u 3-2 yenerek B Grubu'nda ilk galibiyetini aldı.

Spor Toto Kupası'nın ilk maçında Gaziantepspor'a karşı beklediğini alamayan Gençlerbirliği, kendi evinde ağırladığı Medical Park Antalyaspor'u 3-2 yenerek B Grubu'nda ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, takım oyunu oynamanın kolay olmadığını söyleyerek, "Sahaya çıkacak 11 kişinin isimlerini belirleyip sahaya bu şekilde çıkacağız demekle olmuyor. Bunu da oyunun ilk 10-15 dakikasında gördük" dedi.

Uzun zamandır oynamayan oyuncularla beraber genç oyunculara da şans verdiğini dile getiren Çapa, "İlk 15 dakikadan sonra sezon başından beri oynamak istediğimiz veya Gençlerbirliği'ne felsefe olarak yerleştirmek istediğimiz oyunu gördük. Bunda da gayet başarılı olduk" diye konuştu.

Çapa, oyunun son 10 dakikasının Gençlerbirliği'nde nelerin eksik olduğunu kendilerine gösterdiğini anlatarak, "Çünkü futbol oynamaktan ziyade daha çok pinpon oynamayı tercih ettik. Zaman zaman topu biraz daha tutup doğru zamanlarda pozisyon üretebilmiş olsaydık hem futbolcularımız daha az yorulmuş olurlardı hem de gol sayısını artırmış olurduk" şeklinde konuştu.

Oyunun ilk 15 dakikası hariç iyi oynadıklarını düşündüğünü söyleyen Çapa, şunları kaydetti: "Özellikle genç arkadaşımız Yusuf Emre, uzun süredir takip ettiğimiz bir arkadaş A2'den bizle idmanlara çıkıyordu. Ama bugün oyun zekasının çok üst düzey olduğunu çok iyi bir şekilde gördük. Bu oyuncu gelecek sezon Gençlerbirliği adına çok büyük bir kazançtır."

Gençlerbirliği'nin yetenekli orta saha oyuncusu Oktay Delibalta, "Zevkli bir maç oldu. Bizim için güzel olan taraf ise ilk 15 dakikadan sonra kontrolü ele almamız ve yediğimiz golden etkilenmeyip skoru lehimize çevirmemiz. Ondan sonra 3-1 öne de geçtik. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ise, kendileri açısında gayet iyi bir maç geçtiğini ifade ederek, "Genellikle topa sahip olmaya çalıştık. Genç oyunculara şans verdi hocamız teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Spor Toto Kupası'nın genç oyuncuları daha net görebilmek ve uzun lig maratonunda fazla şans bulamayan oyunculara forma vererek performanslarını ölçmek adına iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

34. haftalık bir süreçten sonra oyuncuları maçlara motive etmenin kolay olmadığını belirten Özdilek, "Biz yine futbol adına üzerimize düşen görevi net bir şekilde yapacağız. Bugünkü maçı irdelemek yada yorumlamaktan çok, bizim ortaya koyduğumuz ciddiyet ve genç oyuncuların performansı bizim için sevindirici. Bu maçta yenildiğimiz için üzüntülüyüz ama bu maçı bir hazırlık maçı olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun "Geleceğinize ilişkin bir düşünceniz var mı?" şeklindeki sorusuna Özdiklek, "Yeni sezonda devam ediyoruz. Bugün itibarıyla oynanmamış 4 maçımız var ondan sonra Antalyaspor için ciddi transferler ve yapılanma içerisinde olacağız" cevabını verdi.

Antalyaspor'un ilk golünü atan genç forvet Emre Torun da, skorun çok önemli olmadığı maçlar oynadıklarını dile getirerek, "Hocamızda bunu bilerek bizlere şans veriyor. Biz de böyle maçlarda maç eksiğimizi tamamlıyoruz. Bugün bir de gol attım, çok mutluyum. Önümüzdeki maçlarda daha da goller atmak istiyorum" dedi.

Savunma oyuncusu Hüseyin Atalay ise ilk yarıda üstün oynadıklarını kaydederek, "Şanssız bir gol yedik. Ancak ağabeylerime ve arkadaşlarıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gaziantepspor Fuat Çapa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title