Haberler

Gençlerbirliği - Manisaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği kendi sahasında ağırladığı Manisaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek derin bir nefes almış oldu

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği kendi sahasında ağırladığı Manisaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek derin bir nefes almış oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, "Ligde bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Takımımdan çok memnunum.

Gençlerbirliği, 2-3 haftadır hak ettiği pozisyonda değildi. Yavaş yavaş birşeyler oturuyor. Maçtan önce Manisaspor'u iyi analiz ettik. İyi analiz ettiğimizi de maçtan sonra gördük. Aynı azimle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bütün oyuncularla hafta içerisinde tek tek görüştüğünü vurgulayan Alman Teknik Adam Zumdick, "Hafta boyunca iyi çalıştık. Önemli ve iyi bir takım olduğumuzu futbolcularla tartıştık. Bunun dışında özel bir şey yapmadık. Türkiye Kupası'nda da zor bir grupta yer alıyoruz, ancak bizi daha çok süper lig ilgilendiriyor. Lige konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

Uzun bir aradan sonra ligde galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren kırmızı siyahlı futbolcular Murat Kalkan ve Cem Can ise zaman geçtikçe daha iyi bir oyun sergileyeceklerini ve galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Gençlerbirliği'nin galibiyeti hak ettiğini ifade eden Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Oyunun 15-20 dakikalık bölümünde 1-2 pozisyonumuz var. Vasat bir mücadele gösterdik.

Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı. Konuşmaya gerek yok. Rakip bizden daha iyi oynadı. Rehaveti kabul etmiyorum. Futbolcu hafta sonu ve hafta içi maç yapmaya alışacak. Rakip daha baskılı bir oyun oynadı." dedi.

Manisasporlu oyuncular Burak Özsaraç ve Yiğit İncedemir ise, Hikmet Karaman'dan sonra ilk defa bu kadar kötü oynadıklarını ve bundan sonraki maçlarda daha fazla mücadele edeceklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title