Haberler

Gençlerbirliği, Kupada Finali Hedefliyor

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Karşılaşmasında Galatasaray'ı Ağırlayacak Olan Gençlerbirliği, Zorlu Rakibini Geçerek Kupada Final Oynamak İstiyor.

Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gençlerbirliği, zorlu rakibini geçerek kupada final oynamak istiyor.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada, yarı final oynayan tüm takımlar kadar şampiyonluk şanslarının bulunduğunu söyledi. Galatasaray karşısında iddialı olduklarını belirten Bakkal, "Hedef kupada final oynamak. Diğer rakiplerimiz kadar şansımız var. İlk maçta alınacak iyi bir skorun bizi hedeflenen finale çıkaracağını düşünüyorum. Zorlu Galatasaray maçı öncesinde futbolcularıma olan güvenim tam" diye konuştu.

Başkent temsilcisinde sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Traore, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Kırmızı-siyahlı ekibin, Galatasaray karşısında sahaya Peric, Erhan, El Saka, Addo, Hakan, Burhan, Mehmet Nas, Engin, Mehmet Çakır, Okan ve Isaac 11'yle çıkması bekleniyor.

(EKO-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title