Haberler

Gençlerbirliği Kayseri Engeli Farklı Geçti

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kayserispor'u 4-0 mağlup ettikleri maçla ilgili, "Üst sıralardan kopmamak için önemli bir galibiyet oldu" dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kayserispor'u 4-0 mağlup ettikleri maçla ilgili, "Üst sıralardan kopmamak için önemli bir galibiyet oldu" dedi.

Çapa, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u 4-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini belirten Çapa, üst sıralardan kopmamak için önemli bir galibiyet olduğunu söyledi.

Çapa, maçın ilk 25 dakikasının dengeli geçtiğini söyleyerek şunları kaydetti: "25. dakikadan itibaren orta sahadaki hakimiyeti elimize geçirdikten sonra maçın lehimize döneceğini biliyorduk. 1-0'dan sonra daha iyi oynamaya başladık. 2-0'dan sonra rakip ikinci yarıya biraz daha istekli başladı. Bu durum maçı zaman zaman riske etti ama 3. golün çok zamanında geldiğini düşünüyorum, ondan sonra maç koptu. Bugün sevindirici olan Artun'un ilk defa Spor Toto Süper Lig'de oynamasına rağmen beklediğimizin üstünde performans göstermesiydi. Yeni giren oyuncuların oyuna iyi adapte olmalarıyla tam da istediğimiz gibi hem ofansif hem de defansif düşünen, aynı zamanda kolektif oynamayı ön plana çıkartan bir felsefeye sahip olduk. Bunu 4 golden sonra net bir şekilde gördük."

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve Spor Toto Süper Lig'de ilk maçına çıkan genç forvet oyuncusu Artun Akçakın, takımı arkadaşlarını kutlayarak, "Bana bu zamana kadar güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için oynamaya çalıştım" dedi.

Kırmızı-siyahlı oyuncu Serkan Kurtuluş ise, "4-0'lık bir galibiyet, bizim için net bir skor. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyorduk. Maça iyi konsantre olduk ve iyi başladık. Kayserispor'un çok iyi bir takım olduğunun bilincideydik. Bugün gerçekten iyi mücadele ettik. Üst sıralara tırmanmak için çok önemli bir galibiyetti" şeklinde konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise, "Fazla konuşmaya gerek yok. Çok kötü bir 90 dakika geçirdik. Aralarda belki biraz futbol oynadık" dedi.

Üzgün olduklarını belirten Arveladze, "4-0 kolay kabul edilecek bir skor değil ama Kayserispor'da iyi oyuncular var. İnanıyorum ki bu oyuncular, bundan çok daha daha iyisini, fazlasını yapabilirler. Kesinlikle bu maçtan ders alıp ileriye bakmamız lazım" diye konuştu.

Kayserisporlu oyuncu Eren Güngör, bugüne kadar oynadığımız en kötü 90 dakikayı oynadıklarını dile getirerek, "4-0 ağır bir yenilgi, sorumluluk tamamen bize ait. Yeni bir sayfa açmamız gerekiyor" dedi.

Kaleci Ertuğrul ise, "Çok üzücü bir mağlubiyet aldık. Çok istekli geldik ancak bunu sonuca yansıtamadık. O yüzden çok üzgünüz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Fuat Çapa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title