Haberler

Gençlerbirliği'nde Futbolcular Takım Arkadaşları Florentin Pogba'ya Saldırdı

Güncelleme:

Antalyaspor'a 1-0 mağlup olarak ligin son 2 haftasına büyük yara alarak giren Gençlerbirliği'nde futbolcular Florentin Pogba'ya saldırdı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Gençlerbirliği futbolcuları, karşılaşmanın 88. dakikasında formasını çıkartarak sahayı terk eden Floretin Pogba'ya saldırdı.

Araya giren güvenlik güçleri futbolcuları yatıştırdı ve Pogba güvenlik altına alındı. Daha sonra kulüp yöneticileri kavganın çıktığı yere gelerek sporcuları yatıştırdı.

POGBA SAHAYI TERK ETTİ!

Yaşanan tartışmanın ardından Florentin Pogba formasını çıkartarak soyunma odasının yolunu tuttu. Oyuncu değiştirme hakkı dolan Gençlerbirliği maçın son anlarını 1 kişi eksik oynamak zorunda kaldı.

CAVCAV'A TEPKİ

Öte yandan mücadeleyi protokol tribününden takip eden Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, tribünden ayrılırken yoğun tepkilere maruz kaldı.

Ankaralı taraftarlar, Cavcav'a "Ümit Özat ile el ele takımı düşürdünüz" dedi. Güvenlik güçleri önlem alarak başkan Cavcav'ı ayrı bir kapıdan çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

HIRBO:

ÜMİT ÖZAT GEÇEN HAFTA SAHAYA SOKAKTAN 11 ADAM ÇAĞIRSAK BUNLARDAN DAHA İYİ MÜCADELE EDERDİ DİYEREK FUTBOLCULARINI SATMIŞTIR BÖYLE DURUMUN OLDUĞU Bİ YERDE BUNLAR NORMAL

21
1
yanıtYanıtla
işin özeti bu maalesef:

İki ankara takımına(osmanlıspor-g. birliği) şimdiden TFF 1. ligde başarılar dilerim. Fetöcü melih gökçek osmanlı sporu batırdı , ilhan başkanımız ölüncede gençler battı.

21
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

ümit özat gibi mahalle kabadayısını takımın başına getirseniz olacağı buydu

13
1
yanıtYanıtla
Öztürk:

Galatasaray maglub ettiginde kendini Fenerbahce sanan takim ve antrenör. Size güle güle.bir Ankarali olarak hosgeldin Ankaragücüm.

12
0
yanıtYanıtla
gençler:

Kulübü düşüren ümit özata da saldırılmalıydı futbolcular.

11
1
yanıtYanıtla
Sg:

Kacdefa zar zor kurtardi genclerbirligi.düsecegi belliydi. 15 tane seyirci geliyor.hele osmanlispora bir kac seyirci oluyor. Koca baskentde. Ondan sonra küme düsdü takim

9
0
yanıtYanıtla
POWERGLIDE:

COMAR TAKIMLAR GITTI KONYA UCUZ YIRTTI

6
1
yanıtYanıtla
moskow:

eee Allah in sopasi yokki ben antalyaliyim antalya ligden dustugu zaman genclerbirligine yenilmisti ve ligden dusmustu o sene genclerbirligi yenilse dahi ligde kaliyordu antalyayi yendi ligden dusurmustu kisasa kisas iyi olmus umit ozat bitirdi bu takimi bu adamdan teknik direktor olmaz

2
0
yanıtYanıtla
Hoca:

Yarın şenol hoca yüzünden küme düştük derse şaşırmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title