Haberler

"Gençlerbirliği, Bulunduğu Konumu Hak Etmiyor"

Güncelleme:

Gençlerbirliği- Fenerbahçe maçının ardından (3)

Maçın ardından

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal: - "Oyuncularımın 2. yarıda sergilediği mücadele galibiyeti getirdi" - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Diyadin: - "Fenerbahçe ile oynarken golü bulamazsan puan da alamazsın"

ANKARA (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Oyuncularımın 2. yarıda sergilediği mücadele galibiyeti getirdi" dedi.

Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanan taraf olmak güzel. Oyuncularımın 2. yarıda sergilediği mücadele galibiyeti getirdi. 2. yarıda biz iyiydik. İstediğimiz oyunu zaman zaman sergiledik, bu zamanı uzatmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımıza oluşturdukları atmosfer için teşekkür ederiz. Kazanmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

24 futbolcuyla oynadıklarını dile getiren Yanal, "İstanbul'da kalan ve buradaki futbolcularıma teşekkür ediyorum. Gençlerbirliği benim için özel bir kulüp, önemli bir takım. Gençlerbirliği taraftarları tribünleri doldurdu. Onlarla da bu güzel atmosferde yeniden birlikte olduk. Gençlerbirliği'ne ligde başarılar diliyorum, bulundukları konumu hak etmiyorlar" ifadesini kullandı.

Yanal, hakemlere ilişkin bir soruyu, "Hakemler ve rakiplerle ilgili konuşmuyoruz. Biz kendimize bakıyoruz" diye yanıtladı.

Sarı-lacivertli futbolcu Webo ise zor bir maç olacağını bildiklerini, ilk yarıda sıkıntı yaşadıklarını ancak ikinci yarıda sahada birbirlerine itici güç olduklarını söyledi. "Galibiyeti hak ettik" diyen Webo, serilerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Alper de galibiyete inandıklarını belirterek, "Beşte 5 oldu, iyi ilerliyoruz. Maç maç kazanarak şampiyonluğa doğru gidiyoruz" dedi.

- Gençlerbirliği

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, gol yiyene kadar başa baş bir oyun sergilediklerini, iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu ancak skor üretemediklerini söyledi.

Diyadin, "Fenerbahçe ile oynarken golü bulamazsan puan da alamazsın. Yediğimiz golden sonra hamleler yaptık ancak 10 kişi kalınca işimiz daha da zorlaştı. Tek üzüntüm haftalardır iyi oynayan ve çok az gol yiyen takımımın sıralamada bu konumda olması" diye konuştu.

Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Köse, gol atamayınca iyi oynamanın da meyvesini alamadıklarını dile getirdi ve bunun takımda moral bozukluğuna yol açtığını ifade etti.

Serkan ise "Umarım şanssızlığımızı kırar bir çıkış yakalarız. 3 puana çok ihtiyacımız var" dedi.

-alper potuk

-pierre webo

Kaynak: AA / Spor

Metin Diyadin Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title