Haberler

Gençlerbirliği, Brezilyalı Golcü Kahe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Gençlerbirliği, Brezilyalı Golcü Kahe ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Gençlerbirliği, Brezilyalı golcü Kahe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Brezilyalı golcü Kahe, kendisini 3 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Nijeryalı golcüleri Isaac'in sakatlanmasının ardından golcü arayışına başladıklarını ve Kahe ile anlaşma sağladıklarını belirtti. Kahe'nin iki yıl önce Alman ekibi Borussia Monchengladbach'a 2 milyon 300

bin euroya transfer olduğunu hatırlatan Cavcav, kendilerinin Brezilyalı golcüyü cüzi bir fiyata aldıklarını kaydetti. Cavcav, Kahe'nin Gençlerbirliği ve Türk futboluna büyük katkı yapacağına inandığını sözlerine ekledi.

Brezilyalı golcü Kahe ise, Gençberliği'nin adını Almanya'da oynarken sık sık duyduğunu belirterek, Gençlerbirliği gibi büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Kahe, iki yıl önce kendisini Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor'un istediğini, ancak o dönemde bu transferlerin gerçekleşmediğini kaydetti. Kahe, daha sonra yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Gençlerbirliği'nin Kahe'nin bonservisi için Borussia Monchengladbach kulübüne yaklaşık 350 bin Euro ödediği öğrenildi.

(EKO-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title