Haberler

Gençlerbirliği - Akçaabat Sebatspor: 4-1

Ligde zor günler geçiren Gençlerbirliği, Spor Toto 2.

Ligde zor günler geçiren Gençlerbirliği, Spor Toto 2. Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor'u 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldı.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, "Galip gelerek gruplara kaldık. Oyunun geneline bakıldığında performansımızdan çok memnun değilim. Bugün bir basamak atladık. Önümüzde Manisaspor maçı var. Bu maçı da bir basamak olarak görüyoruz. Her maçta daha iyi bir takım olmaya çalışıyoruz" dedi.

'Kontratımın durumu Trabzonspor maçından sonra belli olur' açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Zumdick, "Kontratım şu an devam ediyor. Manisaspor maçından sonra ne olur bilemiyorum. Belki değişiklik olabilir. Ben bu süreçte sadece takımımın başarısını düşünüyorum" diye konuştu.

Sahada ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Akçaabat Sebatspor Teknik Sorumlusu İsmail Çelik, "Süper Lig takımına karşı mücadele ettik. Geçmişten gelen olumsuzluklar ve alınan sonuçların moral bozukluğu vardı. Teknik direktörle yolların ayrılması sonucu bu maçta takımın başında sahaya ben çıktım. Takıma moral vermeye çalıştım. İyi mücadele ettik. Futbolcularımı oynadıkları oyundan dolayı kutluyorum. Bu maçı geride bırakıp ligdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

Zaman zaman zorlanmalarına rağmen Akçaabat Sebatspor engelini aştıklarını belirten kırmızı-siyahlı oyuncular Mehmet Yozgatlı ve Ermin Zec, kupada gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig'de mücadele eden rakiplerine karşı oynadıkları futbolun gelecek adına kendilerine ümit verdiğini dile getiren Akçaabat Sebatsporlu futbolcular Emre Köksal ve Ümit Sağır ise ligde bulundukları zor konumdan kurtulmak istediklerini belirttiler.

Ercan ATA- Uğur AKTEMUR- ANKARA- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title