Haberler

Gençlerbirliği: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk Yarı)

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Gençlerbirliği ile Beşiktaş Arasındaki Maçın İlk Yarısı Golsüz Eşitlikle Sona Erdi.

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş'ın sahasından çıkışta yaptığı baskıyla kazandığı topları olumlu değerlendiremeyen Gençlerbirliği, bu yarıda aradığı golü bulamadı. Özellikle Okan ve geriden yaptığı çıkışlarla Mehmet Çakır, girdikleri pozisyonlarda son vuruşu gerçekleştiremeyince, başkent temsilcisi rakibine üstünlük sağlayamadı.

Konuk ekip Beşiktaş ise bu devrede fazla pozisyon bulamazken, Bobo ile yakaladığı net gollük pozisyon da kaleci Gökhan'da kaldı. İlk devre orta alan mücadelesi biçiminde geçerken, kırmızı-siyahlı ekip rakibine oranla daha fazla pozisyona girmeyi başardı

11. dakikada Ali Tandoğan'ın kendi çabasıyla getirip, pasını ceza alanı sağ çaprazındaki Bobo'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda, kaleci Gökhan topu iki hamlede kontrol etti.

32. dakikada Ricardinho'nun kullandığı köşe atışında, ön direkte İbrahim Toraman kafayla topa vurdu. Ancak kaleci Gökhan müthiş bir reflekse meşin yuvarlağı çelmeyi başardı.

36. dakikada Ayman'ın kendi yarı alanından attığı pasla buluşan Mehmet Çakır, ceza alanına girer girmez vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Bülent Yıldırım, Adil Sinem, Cemal Gemici

Gençlerbirliği: Gökhan, Erkan, Risp, Traore, Eren, Mehmet Nas, Ayman, Draman, Engin, Mehmet Çakır, Okan

Beşiktaş: Runje, İbrahim Toraman, Koray, Baki, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Serdar Kurtuluş, Ricardinho, İbrahim Akın, Nobre, Bobo

Sarı Kart: Dk. 9 Engin (Gençlerbirliği), Dk. 16 Ricardinho (Beşiktaş)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title