Haberler

    Gençler Spora Doyacak!

    4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan İstanbul Gençlik Festivali için hazırlıklar başladı.

    4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek olan İstanbul Gençlik Festivali için hazırlıklar başladı.

    Spor alanında birçok farklı etkinlik gençler ile bulaşacak. Red Bull sponsorluğunda gerçekleşecek olan Neymar Jr. Five Futbol turnuvası, gençlere unutulmaz bir deneyim yaşama şansının kapılarını açacak. Festivalde düzenlenecek turnuvanın galibi, Türkiye finallerine katılmayı hak kazanırken Türkiye finallerinde de başarılı olması halinde, Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'na katılma şansı elde edecek. Bu maceranın sonunda galip gelen takım ise Barcelona Futbol Takımı'nın bir maçına konuk olarak katılıp, Neymar Jr. ile tanışma fırsatını yakalayacak.

    Red Bull sponsorluğunda gerçekleşecek olan Neymar Jr. Five Futbol turnuvasının yanı sıra, Nike ile birçok koşu ve futbol aktiviteleri, 3x3 basketbol turnuvası, okçuluk aktiviteleri, Türkiye'deki gençlerin birçoğunun ilk kez deneyimleyeceği ayak bilardosu ve son dönemde dünyayı kasıp kavuran "League of Legends" oyununun üniversiteler arası turnuva finali İstanbul Gençlik Festivali'nde yerini alacak.

    Futboldan, sanata, filmden, spora herkesin kendinden bir şeyler bulabildiği tek festival!

    İstanbul Gençlik Festivali; sivil toplum kuruluşları, yayınevleri, dergiler, üniversiteler, eğitim kurumları, öğrenci platformları, iş-kariyer, kamu ve spor kurumları, geleneksel sanatlar ve el sanatları alanlarında faaliyet gösteren 300 katılımcıyla, İstanbul'da 300 bin gence özel hazırlanan hem eğlendirici hem de öğretici en büyük etkinlik olacak.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title