Haberler

Gençler İçin En Uzak Köylere Kadar Servis Hizmeti

Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında, Kırşehir'in en ücra köylerine kadar gençler için özel servis araçları hizmet veriyor.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bakanlığın, gençlik merkezlerinden gençlerin azami seviyede istifade edebilmesi amacıyla başlattığı "Merkezim Her Yerde Projesi"ni yaklaşık bir aydır il genelinde sürdürdüklerini belirtti.

Kent merkezi ile Kaman ve Mucur ilçelerinde bu merkezlerden bulunduğunu ifade eden Aslan, diğer ilçeler ile köylerdeki gençlere bu merkezler eliyle hizmet verdiklerini söyledi.

Proje kapsamında ulaşım zorluğu nedeniyle merkezlere gelemeyenler için servis araçları tahsis ettiklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:

"Ulaşım zorluğu nedeniyle gençlik merkezi faaliyetlerine katılamayan gençleri araçlarla bulundukları yerlerden alıyoruz. Merkezde bir servis aracımız var. En ücra köylere kadar gidiyor. Merkeze gelen gençler, akşama kadar faaliyetlere katılıyorlar. Sonra da köy ve mahallelere götürerek evlerine bırakıyoruz. Gençlik merkezi olan yerler kendi bölgelerinde servisler kaldırıyor. Biz de gençlik merkezi olmayan ilçelerin en ücra köylerine kadar giderek servisle merkeze getiriyoruz. Yaklaşık bir aydır bu proje uygulanıyor. İl merkezinde 60, ilçelerle birlikte 100 genci gençlik merkezlerinin faaliyetlerine katılabilmeleri için taşıyoruz. Bu sayı giderek artacaktır."

Aslan, servislere taşınan gençlerin, merkezlerdeki sportif ve kültürel faaliyetler ile kurslara katılarak kendilerini geliştirme imkanı bulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir Mucur Kaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title