Haberler

Gençler Bakan Güllüce ile 'Selfıe' Çekme Yarışına Girdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli’yi ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'yi ziyaret etti. Gençler Bakan Güllüce ile 'selfie' çekme yarışına girdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, karayoluyla sabah saatlerinde geldiği Kocaeli'de katıldığı kentsel dönüşüm programının ardından öğlen saatlerinde Karamürsel ilçesine bağlı Suludere köyüne gitti. Bakan Güllüce, köy girişinde çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan bir grup tarafından karşılandı. Ellerindeki balonları sallayan çocuklar, Bakan Güllüce'ye sevgi gösterisinde bulundu. Köy meydanında kendisini bekleyen vatandaşlarla da tek tek tokalaşan Bakan Güllüce, vatandaşların dertlerini dinledi. Güllüce, bir saat süren ziyaretin ardından köyden ayrıldı.

Bakan Güllüce, köy ziyaretinin ardından Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. Partililer tarafından SKM'nin girişinde karşılanan Güllüce, SKM'nin tüm birimlerini gezerek, partililerle fotoğraf çektirdi. Bakan Güllüce, SKM'den ayrılacağı esnada gençlerin 'selfie' isteğiyle karşılaştı. Partili gencin Bakan Güllüce ile selfie çektiğini gören diğer partililer de selfie çekmek için adeta yarıştı. Ardından Karamürsel SKM'den ayrılan Bakan Güllüce, Yalova'nın Altınova ilçesine geçerek, buradaki Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada yine partililer tarafından karşılanan Bakan Güllüce, SKM çalışanları ile sohbet etti. Partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Güllüce'ye Altınova Belediye Başkanı Metin Oral tarafından bir tablo hediye edildi. Daha sonra Bakan Güllüce Yalova'dan ayrılarak feribotla İstanbul'a geçti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce Karamürsel Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title