Haberler

Gençcell'den Fenerbahçelilere Özel Telefon

Gençcell, 100. Yılında Şampiyon Olan Fenerbahçe'ye Özel Olarak General Mobile'e Hazırlattığı Fb 1907 Special Ediniton Model Cep Telefonlarını Samsun'da Tanıttı.

Gençcell, 100. yılında şampiyon olan Fenerbahçe'ye özel olarak General Mobile'e hazırlattığı FB 1907 Special Ediniton model cep telefonlarını Samsun'da tanıttı.

İletişim sektörünün en yeni firmalarından Gençcell, dünyanın ilk ve tek çift sim kartlı tuşlu modeli General Mobile "DTS" ve Fenerbahçe'nin 100. yılına özel olarak 10 bin adet üretilen "FB 1907 Special Edition" model cep telefonlarını Kurumahmutoğlu Büyük Samsun Oteli'nde tanıttı. Sürekli kart değiştirmek zorunda kalan kişilere çift kartlı DST11 marka cep telefonunu sunan Gençcell, iki farklı hattın aynı anda kullanılabildiği bu sistem ile tek telefonla iki hattı aynı anda kullanma imkanı sunuyor.

Gençcell 100. yılında şampiyon olan Fenerbahçe'ye özel olarak General Mobile'e hazırlattığı FB 1907 Special Ediniton model cep telefonlarını da piyasaya sundu. Fenerbahçe'nin marşları ve ekran koruyucularıyla sari-lacivert tasarımlı FB 1097 Special Ediniton marka cep telefonlarının özellikleri ve kullanışı ile Fenerbahçelilerin büyük ilgisini çekeceği bildirildi. Hareket sensörlü olan FB 1097 Special Ediniton'un ekranının her sallanmasında 20 ayrı Fenerbahçeli futbolcunun resmi ile karşılaşılıyor.

Gençcell Bölge Satış Sorumlusu Serkan Demirtaş, çift anteni sayesinde iki farklı operatörün kartlarının aynı anda çalışmasına imkan sağlayan DST11'in MP3 ve MPEG4 formatlarını da desteklediğini söyledi.

Şampiyon Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçelilere özel olarak üretilen FB 1907 Special Edition'un 10 bin adet üretildiğini vurgulayan Demirtaş, 100 yıl logolu telefonların video oynatıcı, 5 saat süre ile video kaydedici, MP3 çalar, E-posta, SMS, MMS desteğine sahip olmasının yanı sıra webcam ve USB bellek olarak da kullanıldığını dile getirdi.

(İG-SA-MEF-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title