Haberler

Genç Türk Dansçı Başarıya Doymuyor

Danimarka'da Yaşayan İş Adamı Rahmi Calkar'ın 15 Yaşındaki Oğlu Bünyamin (Benjamin) Calkar, Arhus Şehrinde Düzenlenen Arhus Open Dünya Dans Yarışması'nda Hem Latin Dansında Hem de Klasik Dansta Birinci Oldu.

Danimarka’da yaşayan iş adamı Rahmi Calkar’ın 15 yaşındaki oğlu Bünyamin (Benjamin) Calkar, Arhus şehrinde düzenlenen Arhus Open Dünya Dans Yarışması’nda hem Latin dansında hem de klasik dansta birinci oldu.

Arhus şehrindeki Atletion stadyumunun spor salonunda düzenlenen dans yarışmasına İngiltere, İtalya, Hollanda, Kazakistan, Güney Afrika, ABD gibi dünyanın değişik ülkelerinden dansçılar katıldı. 24-25 Kasm tarihleri arasında yapılan yarışmayı iki gün boyunca 129 bin kişi izledi. TV Zulu tarafından naklen yayınlanan dans yarışmasında, 15 yaşındaki Bünyamin Calkar, Latin dansında piste partneri 13 yaşındaki Tara James ile birlikte 30 numara ile çıktı. Dans ederken vücut dilini çok iyi kullanan ve partneri ile çok iyi uyum sağlayan Bünyamin Calkar, yarışma sonunda finale kalan 15 dansçı arasında birinci oldu. Klasik dansta da izleyicileri adeta büyüleyen çift, yine birinciliği elde etti.

Renkli kostümleri ve birbirinden güzel figürleri ile salondaki izleyicilerin ve jüri heyetinin dikkatlerini üzerine çeken Bünyamin Calkar ve Tara James, kendilerinden beklenileni fazlasıyla sergiledi. Dansa 2003 yılında başlayan Bünyamin Calkar, yeni partneri ile 2006 Ağustos ayından bugüne dans etmeye başladı. Bünyamin Calkar 16 Aralık 2006’da Riga’da yapılacak Dünya Spor Dans Yarışması’na da katılacağını ve hedefinin birincilik olduğunu söyledi. Bünyamin Calkar, “Dans benim hayatım. Başarımı her şeyden önce annem ve babama borçluyum. Çünkü spor dansı zaman ve para isteyen bir dans. Ailem benim başarılı olabilmem için hiç bir masraftan kaçınmıyor. Kostümler, seyahatler ve okul oldukça pahalı. Ben de onların yüzünü kara çıkartmamaya çalışıyorum. Yeni partnerimle çok iyi uyum sağladıkö dedi.

Bünyamin Calkar’ın başarıları:

24.11.2006 Arhus International Galla’da Latin ve klasik dans kategorilerinde iki birincilik

18.11.2006: Klasik Dans Danimarka Şampiyonluğu

18.11.2006 Latin Dans Danimarka Şampiyonluğu

28.10.2006 Klasik,Latin, Rock’n roll Jylland ve Fynd daları şampiyonlukları

12.10 2006 London Open, Latin Amerika dansında 5’incilik

30.09.2006 Köge Rask Klasik Dans Yarışması’nda 2’incilik

23.09.2006 ADT Vest, Latin dansında birincilik

16.09.2006 Kombine Danimarka şampiyonluğu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title