Haberler

Genç Tekvandocuların Büyük Başarısı

Antalya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımının Genç Sporcuları, Minikler ve Yıldızlar İl Şampiyonası’nda 6 Birincilik, 2 İkincilik Kazandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımının genç sporcuları, Minikler ve Yıldızlar İl Şampiyonası’nda 6 birincilik, 2 ikincilik kazandı.

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımının genç sporcuları, 12-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Minikler ve Yıldızlar İl Şampiyonası’nda 6 birincilik, 2 ikincilik kazandı.

Miniklerde, Taha Yılmaz 33 kg, Hande Turgut 59 kg, Sargın Dursun 30 kg, Şevket Yavuz 36 kilogramda, birinci olurken, Hasan Gürol 30 kilogramda ikinciliği elde etti. Yıldızlar kategorisinde ise Sefa Demir 30 kg, Deniz Vedat Turgut 59 kg il şampiyonluğunu elde ederken, Abdurrahim Yılmaz da 40 kg ikinci geldi.

Ayrıca minik ve yıldız takımlarından Hediye Şahin, Gökhan Ayçicek, Tuğba Boztaş, Cemile Boztaş, Uğur Yavuz, Sefa Demir, Abdurrahim Yılmaz, Deniz Vedat Turgut, Hande Turgut, İrem Avcı, Taha Yılmaz ve Hasan Gürol, 13- 16 Mayıs 2008 tarihlerinde yapılacak Türkiye Poomse Şampiyonası seçme yarışmalarında birinci olarak şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

(SÇ-SÇ-Y) 15.04.2008 14:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title